web analytics
vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudsning i Allerød

Til dig, som bor i Allerød, siger vi: 

Velkommen til Polermestrene!

Du har højst sandsynligt hørt fra din nabo, familie eller kollegaer at Polermestrene et seriøst vinduespudsfirma. Vi har eksisteret siden 1978. 

Vi kan ikke sige at vi er det største pudser firma i Danmark, men vi kan til gengæld sige, at vi nok har den største erfaring inden for vinduespudsning og har de mest stabile og dygtige vinduespudsere.

Vi er et familiefirma, som består af mig selv, John, og min kone Kirsten, samt vores datter og svigersøn, Christel og Christian. Vi fordeler de forskellige opgaver imellem os efter hver vores ansvarsområde.

Vi pudser vinduer hos vores kunder på hele Østsjælland, og det vil sige, at vi dækker et område, der strækker sig fra Næstved til Helsinge, Gilleleje og omegn. Vores mandskab er fordelt i 8 biler, der dækker et område, som er ca. 60 byer og kommuner. 

Vores pudsere har været hos os i mange år, og desuden har vi lige ansat en mand mere, som hjælper med at varetage tilgangen af nye kunder.

Afspil video

Kontakt din vinduespudser her!

Vinduespudsning i Allerød

Hvad betyder det for dig, som bor i Allerød?

Det betyder blandt andet, at du får en vinduespudsning som er af god kvalitet, og du kan regne med at vi kommer på det aftalte tidspunkt, og at vi overholder de aftaler, som vi indgår.

Jeg har personligt oplært de fleste af vores vinduespudsere, og de har dermed lært håndværket helt fra bunden og kan derfor yde det høje niveau af kvalitet, som Polermestrene står for.

Vi har gennem alle årene erfaret, at den bedste måde at bygge sit firma op på er ved, at kunderne er tilfredse og glade for det arbejde, der udføres – og dermed også ofte anbefaler os til andre.

Vinduespudsere i Allerød

Kvalitet, stabilitet og tillid er de 3 grundelementer, som vi vægter højt i vores daglige arbejde.

Vi bestræber os på altid at levere det bedste resultat hver eneste gang, og vi afslutter ikke opgaven, før kunden er helt tilfreds.

Vi er stolte, når du kan glæde dig over at kunne se ud af dine renvaskede vinduer. Skulle det ske en sjælden gang, at der er noget, vi har overset eller glemt, opfordrer vi dig til at ringe til os hurtigst muligt, for så kommer vi tilbage og udbedrer det, der er tale om.

Tilfredse kunder er alfa og omega for vores forretning, så derfor har vi også vores slogan:

Tilfreds? sig det til andre –
Utilfreds? sig det til os –
Vi gør noget helt almindeligt – ualmindeligt godt.

Vi kender Allerød

Vi kan tilbyde at skræddersy et uforpligtende tilbud på vinduespudsning til dig – i overensstemmelse med dine behov.

Vi har udarbejdet en formular, hvor du kan specificere, hvilken type og hvor mange stykker glas du har.

Vi bestræber os på at vende tilbage med en god pris inden for 24 timer.

Har du nogen spørgsmål, kan du altid ringe direkte til os via telefon (hverdage kl. 10-14, fredag dog til kl. 13).  

Vi er åbne for en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om vores service, gode tilbud og øvrige fordele.

Du har ligeledes mulighed for at få svar på, hvornår vi kører i dit område.

Allerød og historien

Vi kommer i dit område hver måned og opretter en rute af kunder, der ligger som perler på en snor, deraf kommer vores billige priser, fordi vi ikke skal køre så langt mellem kunderne.

På den måde sparer vi tid i trafikken samtidig med, at vi skåner miljøet, – og du får en pris, der er billigere, end du havde regnet med. Det kan man kalde en win win-situation.

Har du ikke lyst til at udfylde formularen, kan du altid ringe til mig direkte til John på 2789 6945 eller Christian 27896940

Lidt om Allerød: Vi har pudset vinduer hos private kunder og erhvervs kunder i Allerød siden 1999.

En lille sjov ting: Vidste du at navnet Allerød betyder “Rydningen mellem elletræerne”, idet forleddet al- er betegnelsen for elletræ og efterleddet -rød betyder rydning.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudser og vinduespudsning fra Polermestrene

Forlader du os?

Vi vil så gerne høre hvorfor?

*Dine svar er anonyme.

et godt tilbud!

Se vores introduktionsvideo nedenfor.

polermestrene er vinduespudser alle steder
Afspil video

Kontakt os

Få et godt tilbud