web analytics
vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudser Gentofte

Velkommen til Polermestrenes hjemmeside om vinduespudsning i Gentofte.

Du bor måske i Gentofte og har sikkert behov for at ‘se godt ud’ af dine vinduer. For at sige det lige ud, så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

Lidt om Polermestrene: Jeg lærte at pudse vinduer i 1975 og sidenhen startede jeg Polermestrene i 1978, hvor vi i dag er 10 ansatte.

Billige og grundige vinduespudsere i Gentofte

Grundigt Firmaet drives som et familiefirma, hvor min kone Kirsten og vores datter Christel tager sig af administrationen.

Min svigersøn Christian og jeg selv (John) klarer den daglige drift. Polermestrene og vores mangeårige ansatte vinduespudsere borger for service og kvalitet

Vores første kunder i Gentofte fik vi i 1998, og mange kunder og spændende opgaver er kommet til siden da, og for det meste på anbefaling ud fra vores motto:

Tilfreds? sig det til andre – Utilfreds? sig det til os.

Billig pris?
Så tjek lige filmen først 🙂

Afspil video

Kontakt din vinduespudser i Gentofte

vinduespudsning gentofte

Vinduespudsning i Gentofte

Vores dygtige vinduespudser Anders er vores faste medarbejder i området, og han er meget afholdt. Han har arbejdet i Gentofte siden 2008.

Vinduespudsning opfattes ikke som et vanskeligt håndværk, og derfor er der mange, der køber en spand og lidt grej og forsøger sig.

Men jeg kan slå fast: Det gør dem ikke til dygtige vinduespudsere, der skal nemlig mere til.

Mange vinduespudser kunder i Gentofte 

Med vores 4.800 kunder er vi ikke det største vinduespudser firma i Danmark, men vi kan godt være stolte over, at vi nok er firmaet med størst erfaring inden for vinduespudsning i Gentofte og denne erfaring har jeg givet videre til alle vores vinduespudsere.

Derfor plejer vi at sige: Vi gør noget helt almindeligt – ualmindeligt godt.

Vinduespudser til alle i Gentofte

Vi kender vores kunder i Gentofte, og vores kunder kender os, det skaber tillid – og tillid skaber tryghed, og det er noget, alle har brug for i dag.

Vi vil også gerne lære dig at kende. Begyndelsen på det kan være, at du lige kigger på videoen på vores hjemmeside om, hvordan man tæller ruder og derefter udfylder formularen.

Faste aftaler om vinduespudsning i Gentofte

De fleste af vores kunder i Gentofte vælger en fast aftale for udvendig pudsning og kobler så blot en indvendig vinduespudsning på, når der er behov for det, – eller hvis der skal være et arrangement.

Men det er også vigtigt, at du fortæller os, om man skal bruge stige, og hvilken type hus du bor i.

Du er også meget velkommen til at ringe til os, så vil Kirsten eller Christel tage sig af dine spørgsmål alle hverdag fra kl. 10-14 (fredag dog til kl. 13).

Ringer du uden for kontortid, er du velkommen til at ringe til 2789 6945 (John) eller 2789 6940 (Christian).

En billig vinduespudsning i Gentofte

For at kunne tilbyde dig de bedste priser er vores kunder lagt i en optimeret kørsels-rækkefølge.

Det gør vi for at spare tid i trafikken og for at skåne miljøet – og i sidste ende sikrer det også, at du får en billigere pris.

Du kan også få os som din vinduespudser Slagelse, hvis du har brug for det, for Polermestrene kører nemlig over det meste af Sjælland.

Det ville ikke hjælpe at fremhæve, at vi køber de sidste nye økonomiske biler, der kører over 30 km på literen, hvis ikke vi også kalkulerede med en fornuftig kørsels-planlægning.

Ønsker du vinduespudsning i Gentofte, udelukkende når det passer dig, kan vi da også klare det, men så må du betale lidt for den ekstra kørsel.

Lidt om Gentofte

Gentofte er beliggende nord for København, Gentofte har 75.176 indbyggere, og Gentofte kendes helt tilbage fra 1100 tallet, dog i en lidt anden form nemlig Giafnetofth. 

Men uanset så er der mange ting i Gentofte som byen er kendt for, blandt andet Gentofte Sø, og den traditionsrige Gentofte Badminton klub  der har vundet danske mesterskaber gennem en årrække.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudser og vinduespudsning fra Polermestrene

Forlader du os?

Vi vil så gerne høre hvorfor?

*Dine svar er anonyme.

et godt tilbud!

Se vores introduktionsvideo nedenfor.

polermestrene er vinduespudser alle steder
Afspil video

Kontakt os

Få et godt tilbud