web analytics
vinduespudser fra Polermestrene

Glostrup

Polermestrene har pudset vinduer i Glostrup siden 1978, vi har et godt navn hos mange i Glostrup. Vi er kendte for at udføre vinduespudsning af høj kvalitet og med god service i hele Glostrup.

Din loyale vinduespudser i Glostrup

Skal vi være din nye vinduespudser i Glostrup? Bo er vores faste vinduespudser i Glostrup, det er ham du møder, og ham som alle er rigtig glade for.

De fleste af vores kunder, er kommet via anbefaling fra andre, og det er vi meget glade for.

Da mange i Glostrup har brug for en god vinduespudser, så har man ringet til Polermestrene. 

Det er måske også derfor du har fundet os.

Ring eller skriv til os i dag og få en billig pris på vinduespudsning

Du skal vide at vi er klar til at pudse dine ruder. Du har ruderne, vi har evnerne.

Udfyld kontaktformularen eller ring på 70207024

Billig pris?
Så tjek lige filmen først 🙂

Afspil video

Kontakt din vinduespudser i dag

Bo vinduespudser
Det er Bo der pudser dine ruder

Vinduespudsning i Glostrup

Vores dygtige medarbejder Bo står klar til at hjælpe dig med din vinduesvask i Glostrup. Bo har været hos os i over 12 år, han er meget vellidt blandt vore kunder.

Trofast måned efter måned pudser han vinduer for rigtigt mange af vore loyale kunder, også for dem som skal bruge en vinduespudser i Ishøj.

Han er kendt for god service og flot arbejde, nu hvor han er en af vore vinduespudsere i Glostrup.

Få en god vinduespudser pris i Glostrup

Hvad skal du gøre for at få et klart udsyn? Det er meget ligetil, hvis du bor i Glostrup og skal bruge en vinduespudser, ring til os og fortæl hvor du bor og hvor mange stykker glas/ruder du har.

Du kan se vores video, der viser hvordan man tæller sine ruder. Når du har set den er du klar til at få en god pris, husk også at skrive om der skal bruges stige og hvor ofte du ønsker at få pudset.

Vi svarer dig hurtigt tilbage, det er ikke bindende og du vil opleve at det er meget billigere end du forstiller dig, med en god vinduespudsning fra Polermestrene.

Christel eller Kirsten sidder ved telefonen 70207024 eller ved tasterne for at besvare dine spørgsmål.

Vinduespudser Glostrup

Vi er din lokale vinduespudser i Glostrup, dels fordi vores kontor ligger i Brøndby Strand og fordi vi kommer på vores rute i Glostrup hver måned, hvilket giver store fordele for dig.

Billig pris, god service og spejl blanke vinduer i Glostrup

Vi kan ikke give dig rabat eller vinduespudsning i Glostrup til halv pris, men vi kan give dig kr. 100.- hvis du skaffer en ny kunde som vil have pudset sine ruder jævnligt af os på et service abonnement.

Du kan også få rabatten, selvom din ven skal bruge en vinduespudser i Solrød.

Vi kalder det noget for noget.

I dag er det vigtigt at man kender eller har fået anbefalet de firmaer der skal færdes hos dig privat.

Polermestrene er din sikkerhed for at du kan være tryg på dette område, og få en pålidelig og dygtig vinduespudser til dine ruder i Glostrup.

vinduespudser glostrup
Skinnede ruder er en fornøjelse

Et spørgsmål som mange stiller i Glostrup

Hvad er det jeg gør galt? Jeg har mange gange prøvet at pudse mine ruder og kan ikke forstå at det tager så lang tid og at resultatet bliver så dårligt.

Vi er godt klar over at det ser så nemt ud, men som det er med alt andet så er det som man siger øvelse giver mester, det er mange små detaljer der skal hænge sammen.

Er det sæben der gør at ruder bliver så rene? Selvfølgelig betyder sæben meget, ligesom sæben betyder meget når man vasker op, men sæben er kun en lille del af resultatet.

Kalk i vinduespudser vandet i Glostrup

I Glostrup er der meget kalk i vandet hvilket betyder at når man prøver at vaske sine ruder og man ikke får alt vandet væk fra vinduerne dannes der en hinde.

Denne hinde er meget tydelig, især når solen skinner gennem dine ruder.

Men i stedet for at give dig en længere forklaring, i hvordan man lærer at vaske sine ruder, klarer vi hellere opgaven for dig, med vore dygtige vinduspudsere i Glostrup, eller måske med en af vores dygtige vinduespudser Haslev.

Bestil en service ordning hos Polermestrene.

Du vil spare både kræfter og en masse tid, i virkeligheden behøver du slet ikke at tænke på vinduespudsning fremover.

Polermestrene klarer opgaven for dig.

Byen Glostrup, og vinduespudsning af Polermestrene

Glostrup er en hyggelig by der ligger centralt til alt, lige fra jernbanen til handelscentret og man er meget hurtigt inde i København hvis det er det man vil.

Hvad der nok ikke er mange der ved så var Glostrup et torp, hvilket vil sige en udflytterlandsby, den opstod for ca. 800 år siden, så længe har vi dog ikke været vinduespudser i Glostrup.

Navnet kommer af Globs torp. Der var en mand ved navn Glob der drog ud fra en af de større byer og grundlagde dette torp som i dag har fået navnet Glostrup navngivet efter Glob, med postnummeret 2600.

Glostrup er et område med mange vinduespudser kunder hos Polermestrene.

Siden har Glostrup udviklet sig til en forstad til København, vest for hovedstaden.

De kendte bygninger i Glostrup som også har brug for vinduespudsning

Det store Glostrup Shoppingcenter der ligger ved Glostrup hovedgade er på mange måder centrum for folks daglige aktivitet. Sammen med Glostrup Hospital er Glostrup blevet kendt landet over.

Hele industri kvarteret ligger i udkanten af Glostrup bl.a har vi den store høje bygning hvor Boje Nielsen havde sit hovedkvarter for år tilbage. Det er lidt sjovt at tænke tilbage på, at for ca. 43 år siden kom jeg fast hver måned og pudsede Boje Nielsens kontorer.

Så på spørgsmålet om vi er kendt i Glostrup for vores fine arbejde og om man kan regne med Polermestrenes vinduespudsere må tiden tale sit tydelige sprog.

Vi er også vinduespudser i andre områder på Sjælland, har du brug for en vinduespudser i Lejre, eller en vinduespudser i Køge, Sorø, Næstved, og Smørum.

glostrup vinduesvask
Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudser og vinduespudsning fra Polermestrene

Forlader du os?

Vi vil så gerne høre hvorfor?

*Dine svar er anonyme.

et godt tilbud!

Se vores introduktionsvideo nedenfor.

polermestrene er vinduespudser alle steder
Afspil video

Kontakt os

Få et godt tilbud