web analytics
vinduespudser fra Polermestrene

Vi er vinduespudsere i Holte

Vi udfører vinduespudsning i Holte: Hvis du bor i Holte, synes du sikkert ligesom vi andre, at kunne finde en god vinduespudser i Holte er noget særligt.

Men du sidder måske og ser ud af dine ruder og tænker ”det kan jeg ikke lige se, at Holte er”.

Så kan det være, at dine ruder trænger til en ordentlig vinduespudsning. Så du kan se klart ud af dem igen.

Polermestrene står klar, ja vi har i virkeligheden været klar som firma siden 1978, og vores første kunder fik vi i Holte 1998.

Fra da af har anbefalingerne gået fra mund til mund. Du har sikkert hørt om vores service og kvalitet.

Nu pudser vi også vinduer på hele Østsjælland, din garanti for veludført arbejde er, som vi plejer at sige: 4.500 kunder kan ikke tage fejl.

Vi har billig vinduespudsning i Holte

Når du udfylder formularen for at få et tilbud så husk at skrive, hvor mange ruder du har. Hvis du ikke ved, hvordan man tæller, så kig lige på vores video – den giver en god info.

Du kan også tage et eller flere foto af dit hus eller lejlighed, og så tæller vi dem for dig. Resten skulle være ligetil.

Er det nemmere for dig, har du også muligheden for at ringe til os 70207024. Kirsten eller Christel tager sig af alle dine spørgsmål og giver dig en pris på, hvad det vil koste for at få pudset dine ruder. Ringer du uden for kontortid som er 10-14, så prøv 27896945.

Billig pris?
Så tjek lige filmen først 🙂

Afspil video

Kontakt din vinduespudser i dag

Her pudser vi vinduerne

Holte, og vores vinduespudsning

De fleste af vores kunder i Holte bestiller en fast serviceordning for vinduespudsning udvendigt hver 2 – 3 måned, andre ønsker det hver måned.

– og typisk bestiller man indvendig pudsning, når der er behov for det.

Det kan være om foråret eller før man holder en fest.

Hvis du har en første sal på dit hus og vil lave en fast ordning for vinduespudsning kan det være en billigere løsning for dig kun at få pudset i stueetagen.

Når du så vil have pudset indvendigt, bestiller du det hos os, og så pudser vi hele huset incl. første sal.

Som regel kan man pudse udvendigt indefra, på den måde sparer du prisen på stigen.

Holte og vores vinduespudser

Husk håndværkerfradraget på vinduespudseren, vinduespudsning er 100 % fradragsberettiget.

Der er ikke anden omkostning end vand og sæbe, så derfor er hele beløbet fradragsberettiget (ex moms). Det eneste, Skat kræver, er, at du får en faktura fra Polermestrene, som blot skal betaltes elektronisk over din netbank.

Gratis vinduespolering kan vi ikke tilbyde.

Men vi kan forære dig kr. 100,- for hver kunde, som du henviser til Polermestrene, og som ønsker en serviceordning for vinduespudsning.

Beløbet bliver så trukket fra din næste faktura.

Det er ikke bare i Holte, man taler om miljøet og klimaforandringer. Hos Polermestrene prøver vi også at gøre noget ved det, så du ved hvilken vinduespudser du bestiller i Holte.

Vores 7 biler kører over 30 km på en liter benzin, vi har lagt alle vores kunder på en fast rute, som i dette tilfælde hedder Holte-ruten. Det betyder, at vi bruger et minimum af tid i trafikken, til din fordel.

Vores logo hos Polermestrene
se ud af vinduerne i holte

Polermestrene fra Holte

Det ser så nemt ud, når Polermestrene kommer og pudser dine ruder, ja vores vinduespudser du møder i Holte har mange års erfaring.

Øvelse gør mester, og erfaring gør ekspert, og dem har vi mange af hos os. Derfor er Polermestrene din garanti for god service og spejlblanke vinduer.

Mange mener, at man bare kan købe en spand og lidt grej, så er man vinduespudser.

Men en god vinduespudser ved at der skal mere til i Holte

Hvis vi kort skulle se på, hvem Polermestrene er, og hvad vi består af:

Vi er familieejet, det vil sige far John, mor Kirsten, datter Christel og svigersøn Christian. Bo, Anders, Jesper, Nickolass, Simon og Peter er vores vinduespudsere, som pudser hos alle vores private kunder og har deres faste ruter, også i Holte.

Kim, Mukiibi, Sebastian og Benny tager sig af erhverv.

Morten Dahl klarer vores hjemmeside.

ABC Regnskab klarer bogføringen. Grant Thornton klarer revisionsarbejdet.

SkvizBiz sørger for vores computerprogram.

Virum Auto Leverer vores biler. 

Alt dette ligger bag Polermestrene, vi er dog klar over, at det vigtigste er det arbejde, der bliver leveret, derfor er vi glade for at sige, at vi har nogle af de dygtigste vinduespudsere i Holte.

Holte består overvejende af villakvarterer, hvor en del af dem ligger ud til den smukke Furesø, og Polermestrene har fornøjelsen af at pudse mange af disse prægtige huse.

Du har også mulighed for at læse mere om vores vinduespudsning i Helsingør , Dragør, Frederikssund, Bagsværd eller Albertslund på vores side. 

Velkommen hos Polermestrene ApS

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudser og vinduespudsning fra Polermestrene

Forlader du os?

Vi vil så gerne høre hvorfor?

*Dine svar er anonyme.

et godt tilbud!

Se vores introduktionsvideo nedenfor.

polermestrene er vinduespudser alle steder
Afspil video

Kontakt os

Få et godt tilbud