40 års vinduespudsning - vi er stadig gode

Vinduespudser i Humlebæk

Vore lokale vinduespudsere i Humlebæk udfører arbejdet hos dig, grundigt og billigt.

Det at pudse vinduer i Humlebæk er noget du selv kan gøre, vi har på siden vinduespudsning en guide der viser hvordan du selv kan pudse dine vinduer i Humlebæk.

Men ønsker du at slippe for besværet, så er det en vinduespudsning eller vinduesvask fra Polermestrene i Humlebæk du skal bestille.

I Humlebæk er det Jesper som pudser dine ruder.

Første gang vi kom til Humlebæk var i en lille motorbåd i 1993. Vi faldt pladask for den lille hyggelige havn og området omkring havnen og blev meget hurtig på god fod med Per, som altid har været havnefoged i den lille havn.

Vi er kommet der hver sommer lige siden. Man finder ingen havn i Danmark som i Humlebæk, hvor man oplever en helt særlig hygge, ro og afslappethed, – ja man falder så meget til ro, at det af og til føles, som om tiden står stille.

Nå, nu kom jeg vist helt tilbage i nostalgien og er ved at glemme, hvorfor du er på besøg på vores hjemmeside.

 

Bestil din vinduespudsning i Humlebæk hos os

Du skal selvfølgelig have en pris på pudsning af dine ruder, og det klarer vi ganske hurtigt for dig.

Hvis du har set vores video om, hvordan man tæller sine ruder, så skriv antallet af stykker glas i formularen sammen med hvilken type hus, du har, og hvor ofte du vil have pudset.

Kirsten eller Christel er klar ved tasterne, og du har kort tid efter en pris på, hvor meget det vil koste at få dine ruder pudset i Humlebæk.

vinduespudser fra Polermestrene

Polermestrene er vinduespudser i Humlebæk

Typisk for vores kunder Humlebæk vælger de udvendig vinduespudsning regelmæssigt, og har man første-sal er der mange, der kun får pudset stueetagen udvendigt, og så bestiller man blot pudsning af hele huset udvendigt (eller både ud- og indvendigt) efter behov.

Det er bare et forslag til en billigere løsning, og som i mange tilfælde dækker det umiddelbare behov. Hvis du ringer uden for normal åbningstid, så ring til 2789 6945 eller 2789 6940 – så hjælper vi dig.

Jesper pudser dine ruder i Humlebæk

En stor vinduespudser Familie i Humlebæk

Jeg synes også, det er vigtigt for dig, som bor i Humlebæk, at du ved lidt om, hvem vi er.

Jeg vil gerne prøve at gøre det kort.

Da jeg flyttede til København fra Sverige i 1973, havde jeg forinden været glarmester i et år. Omstændighederne ville, at jeg blev grundigt oplært hos rengørings- og vinduespudsningsfirmaet POVI, hvor jeg var indtil 1978, hvor jeg startede for mig selv, og jeg har i dag firmaet Polermestrene med min hustru Kirsten, min datter Christel og hendes mand Christian.

Sammen med vores dygtige vinduespudsere, som har været hos os i mange år, så er vi 10 ansatte i vores lille firma.

Derfor kan vi med rette sige, at vi ikke er nogen døgnflue. Men derimod et seriøst firma, der ved, hvad vi har med at gøre, og hvad der kræves, for at du vil blive glad og tilfreds.

Vi er vinduespudser 1 gang om måneden i Humlebæk

Hvorfor er det en fordel at vi kun kommer i Humlebæk èn gang om måneden?

Selvom vi har investeret i nye biler, der kører over 30 km på literen, betyder det meget at vi har det, vi kalder ruter, forstået på den måde, at vi ved hjælp af et specialiseret computerprogram optimerer rækkefølgen på vores kunder, så der bliver et minimum af kørsel mellem hver pudsning, – og deraf kommer vores lave priser.

Men ikke nok med lave priser til dig, så ved du også, hvornår på måneden vi kommer, også hvis du skal have fundet en vinduespudser i Sorø.

Du er med til at støtte miljøet ved, at vi ikke ligger og kører unødigt frem og tilbage. Skulle du have behov for, at vi kommer en bestemt dag og tid, så klarer vi også det med et lille kørselstillæg.

Vi pudser mange steder

Navnet Polermestrene kom lidt af, at hver især af os vinduespudsere i firmaet syntes, at han var den bedste og dermed firmaets mesterpudser.

Efter en længerevarende test, hvor noget af testen blandt andet gik ud på, hvem der var mest populær hos kunderne, og som til dels blev målt på, hvem der fik de fleste flasker rødvin af kunderne op til jul.

Så blev vi enige om, at vi alle sammen var rigtig dygtige mestre i at pudse vinduer, og at vi alle havde service og kundepleje i højsædet.

På den måde opstod navnet Polermestrene.

Giver Polermestrene rabat?

Vi har ingen rabatordning.

Vi prøver at ramme den rigtige pris første gang. Til gengæld har den tillid, som vi har til vores kunder, og den tillid og tryghed du som kunde har til os, gjort, at vi bliver anbefalet videre til andre.

Ikke bare i Humlebæk, men til venner og familie rundt omkring på Østsjælland som f.eks. dem der har brug for en vinduespudser i Køge, og for det vil vi gerne betale 100 kr. til jer, der gør det for os.

Så hver gang vi får en henvendelse, der bliver til en fast vinduespuderkunde har du tjent 100 kroner.

vi sørger for vinduespudsning slagelse
vi sørger for vinduespolering slagelse

Ikke gratis vinduespolering

Når man er i Humlebæk havn, må man ikke glemme at gå en tur gennem kirkegården.

Den er meget fredfyldt og idyllisk, og tager man vejen op gennem kirkegården til hovedvejen, kommer man til det smukt beliggende Louisiana kunstmuseum, som på alle måder er et besøg værd.

At sidde oppe på skrænten ved restauranten og kikke ud over vandet fås ikke meget bedre, – så brug hellere tiden på at nyde en kop kaffe eller et glas kølig hvidvin, mens Polermestrene klarer din vinduespudsning.

Typiske spørgsmål til vinduespudsning

Ja, det gør den, hvis du i din optælling har oplyst det rigtige antal ruder eller stykker glas, om der skal bruges stige til at nå op til ruderne, og om der eventuelt er særlige omstændigheder, såsom vanskelig tilgang eller om vinduerne er meget snavsede.

 

Skulle det af en eller anden grund vise sig, at prisen afviger væsentligt i forhold til det, vi har fået oplyst, så bliver en ny pris aftalt mellem dig og vinduespudseren, inden vi går i gang med at pudse dine vinduer.

Silikone. Klistermærker. Vand/kalk fra fx haveslangen, cement, maling, fedt, olie, lak.

 

Disse kan kun fjernes ved brug af en speciel glasskraber eller anden form for kemi – og dette arbejde skal bestilles eller varsles på forhånd.

Snavs fra vind og vejr, trafikfilm, pollen, efterladenskaber fra insekter og fugle.

Vores vinduespudsere arbejder fra kl. 7 til ca. 15.

Når man skal have pudset indvendigt, kan der aftales tider med vinduespudseren, som passer begge parter, men det skal helst passe ind på de tider og dage, som er lagt for pudsningen i området.

Hvis vi skulle tage hensyn til vejret, ville vi her i Danmark ikke have mange dage, hvor der kunne pudses vinduer.

 

Derfor pudser vi i al slags vejr. Vind, sne, regn og frost er ingen hindring.

 

Vi pudser dog ikke vinduer i stærk storm eller styrtregn, da det ville være for risikabelt for vores vinduespudsere.

vi sørger for vinduespolering slagelse
Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring