web analytics
vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudser Kastrup

Vinduespudsning i Kastrup:

Til jer, der bor i Kastrup og omegn, siger vi – Velkommen til Polermestrene.

Jesper er vores faste vinduespudser i Kastrup.

Vi har været vinduespudser siden 1978, og vores første kunde i Kastrup fik pudset sine vinduer i 1998, og siden da er det gået støt fremad.

Vi er i dag 8 vinduespudsere, som betjener vores ca 4.800 tilfredse kunder lige fra Dragør til Gilleleje og helt til Næstved.

Tilfredshed med din vinduespudser i Kastrup

Det ser så nemt ud at pudse vinduer, men som du måske har opdaget, er det ikke helt så ligetil at få flotte og spejlblanke vinduer – og du har måske også opdaget, at det ikke er alle vinduespudsere, der slipper lige godt fra at aflevere rene ruder uden striber og kanter.

Det kan der være mange grunde til, men tilfreds er man ikke.

Vinduespudser erfaring – i Kastrup

Det sker ikke hos Polermestrene, for vi har erfaringen, og vores motto er:  

Vi gør noget helt almindeligt – ualmindeligt godt.

Vi vil, vi kan og vi har evnerne.

Det lyder måske som store ord, men hos os er der handling bag.

Afspil video

Kontakt din nye vinduespudser i Kastrup

Vi pudser i Kastrup

Vi er i dag et familiefirmas som drives af min hustru Kirsten og mig selv, John, samt vores datter og svigersøn Christel og Christian. Det er blevet til en godt samarbejde på basis af stabilitet, erfaring, service og en god portion energi og gåpå-mod.

Det ville dog være ligegyldigt, hvis vi ikke havde formået at videreføre det til vores dygtige vinduespudsere.

Polermestrene er ikke bedre end deres medarbejdere, og det er også derfor, vi er rigtig glade for vores faste stab af vinduespudsere.

Trivsel og god erfaring kommer også dig til gode, hvis du vælger at benytte dig af Polermestrenes service.

Fast vinduespudsning i Kastrup

Vi kommer fast i Kastrup hver måned. Det er en meget enkel måde, vi har bygget vores forretning op på. Vi samler kunderne i en rækkefølge som perler på en snor, og derved sparer vi både tid og kørsel.

Derfor kan vi tilbyde billige priser på vinduespudsning i Kastrup, fordi du som kunde kun betaler for selve vinduespudsningen, for vi betaler selv kørslen og den tid, det tager at komme til din adresse.

Vi har altid en vinduespudser klar til at hjælpe dig i Kastrup.

Kastrup og vinduespudseren

Du kan eventuelt se vores video på hjemmesiden og samtidig se, hvordan du tæller dine ruder. Derefter udfylder du formularen og fortæller med hvilket interval, du ønsker dine ruder pudset.

De fleste af vores kunder vælger en fast ordning for udvendig pudsning og ringer eller skriver så til os, når de vil have pudset indvendigt, – men det er helt op til dig og dine behov.

Miljørigtig vinduespudsning i Kastrup

Vi lægger stor vægt på miljøet og har derfor anskaffet biler, der er meget miljøvenlige, de kører ca. 30 km pr. liter, og sammen med de optimerede ruter, vi kører efter, så har vi et minimum af kørsel mellem vores kunder, og dermed tager vi hensyn til miljøet i Kastrup. Det gør vores vinduespudser i Slagelse også.

Vi passer på vinduespudseren i Kastrup

Vi er også meget opmærksomme på at vores vinduespudsere passer på sig selv og deres krop, da arbejdet som vinduespudser er meget slidsomt.

Vi har letmetal-stiger, som bliver fastgjort på taget af vores biler ved hjælp af glideskinner, der minimerer skadelige løft, når vi skal have stigerne af og på bilen.

Dette betyder måske ikke så meget for dig, men for os er det en vigtig del i dagligdagen, da det påvirker både trivsel og glæde ved vores arbejde, og på den måde får du også en glad og servicemindet vinduespudser.

Jesper
Jesper pudser i dit område

Et godt tilbud på vinduespudsning i Kastrup

Vidste du, at lufthavnen blev grundlagt i 1925 som Kastrup Lufthavn og er dermed blandt de ældste internationale lufthavne i hele Europa.

I dag er det ikke usædvanligt, at der passerer omkring 100.000 passagerer igennem lufthavnen dagligt. Lufthavnen ligger primært i Tårnby Kommune på Amager (en mindre del ligger i Dragør Kommune), 8 kilometer sydøst for Københavns centrum.

Det officielle navn er fortsat Københavns Lufthavn, Kastrup.

Øresundsforbindelsen – hurtigt fra Kastrup til Sverige

Ydermere har Kastrup Øresundsforbindelsen som er en fast kombineret bro- og tunnelforbindelse som blev indviet 1 juli år 2000 og på den måde blev vi forbundet til Sverige.

Forbindelsen består af en Øresundstunnelen ved Kastrup syd for København og den kunstige ø Peberholm samt Øresundsbroen, en kombineret bjælkebro og skråstagsbro mellem Peberholm og Lernacken syd for Malmø.

Forbindelsen består af en motorvej og et dobbelt jernbanespor. Forbindelsens længde er 15,9 km.

Vinduespudser og Kastrup Havn

Når man siger Kastrup, siger man også Kastrup havn, som er et meget hyggeligt sted at besøge fra land, men så sandelig også fra vandsiden – og så har Kastrup også Den Blå Planet, et virkeligt spændende sted, som man ikke må gå glip af.

Ja, Kastrup har mange gode ting at byde på.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring

Kontakt os for et godt tilbud

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Forlader du os?

Vi vil så gerne høre hvorfor?

*Dine svar er anonyme.

et godt tilbud!

Se vores introduktionsvideo nedenfor.

polermestrene er vinduespudser alle steder
Afspil video

Kontakt os

Få et godt tilbud