web analytics

Vinduespudser Greve

Vinduespudsning Greve: I Greve er der brug for en vinduespudser fra Polermestrene.

Vi har de billigste og de mest servicemindede vinduespudsere, og vi er klar, når du er klar. 

Og dermed mener vi klart udsyn. 

Du tænker måske det ikke er så vigtigt at få pudset dine ruder, eller du lægger måske ikke mærke til, at de er snavsede.

Men når solen kigger frem om morgenen eller om eftermiddagen, når du kommer hjem fra arbejde, så ser du sikkert tydeligt, hvor meget de trænger til at blive pudset.

Det forstyrrer dit øje mere, end du måske lige tror, men hjælpen er at bestille en vinduespudser til dig som bor i Greve området.

Polermestrene vil gerne hjælpe dig.

HJÆLP DIG SELV TIL DEN BILLIGSTE VINDUESPUDSER PRIS
SE DENNE VIDEO FØRST.

Afspil video

Kontakt din Greve vinduespudser

vinduespudser greve

Vi pudser i Greve

Ud over at være klar til at pudse dine ruder i Greve, er vi også klar til at give dig en særlig fordel, og det er fordi, du er noget særligt for os.

Du får nemlig kr. 100.- for hver kunde, som du anbefaler til os, og som bliver abonnementskunde hos Polermestrene.

Det er en lille ekstra bonus, som vi kalder noget for noget. Hvis du er tilfreds, vil dine venner og naboer sikkert også blive det, ved vores vinduespudser som kører i Greve.

Fordelen ved at være kunde hos Polermestrene er også at vi pudser over hele Østsjælland, lige fra Gilleleje i nord til Næstved i syd.

Det betyder, at hvis du bor i Greve og har sommerhus i Gilleleje, så kan vi klare en opgave begge steder.

I disse tider hvor vi alle – også i Greve – har fokus på miljøet, er vi glade for at kunne sige, at vi kører i de sidste nye miljørigtige biler, der er brændstofbesparende, og vi har oprettet køreruter, der ved hjælp et specielt computerprogram optimerer vores ruter, så vi på den måde bruger mindst muligt brændstof.

Det betyder også, at vi bruger et minimum af tid på vejene, hvilket igen betyder, at det bliver billigere for dig at få pudset dine ruder i Greve.

Polermestrene kommer i Greve

Vores sæbe er Svanemærket og skåner derfor vores hænder, som er i vand hele dagen, og samtidig gavner det dig, da sæben dermed også er uskadelig for dine vinduesrammer.

Vi glæder os til at give dig et tilbud på vinduespudsning af dine ruder. Det er meget billigere, end du måske forestiller dig.

Skriv eller ring til os, så får du hurtigt svar på, hvad det vil koste dig at få pudset dine ruder – så du kan gå en lys fremtid i møde med klart udsyn, og få besøg af en flink og dygtig vinduespudser i Greve.

 

Skal du have besøg af markedets bedste vinduespoleringsfirma i Greve, med de bedste medarbejdere? Så udfyld formularen, og se evt. vores video om, hvordan man tæller sine ruder, og ud fra din information til os får du et uforpligtende pristilbud.

Du kan også ringe til vores kontor mandag-fredag mellem kl. 10-14 på 7020 7024. Udenfor kontortid er det muligt at ringe til 2789 6945  eller  2789 6940.

En god pris på vinduespudsning i Greve

Polermestrene er ikke bedre end den service, deres medarbejdere udfører,

– derfor er vi meget glade for vores faste stab af vinduespudsere.

Deres trivsel og mangeårige erfaring kommer dig til gode, når du vælger at kontakte Polermestrene.

Lad os få fornøjelsen af at besøge dig, og giv dig selv glæden ved at opleve rene ruder hver måned, eller hvor tit du nu ønsker det, vores vinduespudsere kommer ofte i Greve.

Hvis du accepterer det uforpligtende tilbud, så kræver vi ikke, at du binder dig for en bestemt periode, du kan til hver en tid opsige aftalen, – blot du ikke gør det, lige når vinduespudseren står og banker på din dør for at pudse dine ruder.

Vores over 4.500 kunder ville ikke være trofaste hos os, hvis ikke de var tilfredse. Både hvad angår pris og kvalitet, de er naturligvis også tilfredse med vores flinke vinduespudser i Greve området.

Vores søde piger på kontoret tager sig af alle de spørgsmål, som du måtte have.

Ring eller skriv til os – det mere enkelt og nemt, end du måske forestiller dig. Hos Polermestrene i Greve får du en klar aftale.

Vi KAN – VI VIL – VI HAR EVNERNE. Lad os høre fra dig.

Vinduespudser råd: Hvorfor er det kun nogle gange, at man ser alt snavs på sine ruder?

Nu er det jo ikke fordi, der er nogen forskel på, om du bor i Greve eller en anden by. Det har noget med solens placering på himlen at gøre.

Når solen står lavt på himlen, hvilket den især gør om efteråret, vinter og forår, vil den lave vinkel gøre, strålerne rammer glasset på en måde, der afslører alt.

Hvis ikke du pudser dine ruder jævnligt, kan en yderligere udfordring være, at dine ruder med tiden tager skade af det.

Det er vigtigt at vide at glas er et ‘levende’ produkt,  der ikke tåler hvad som helst, men som alt muligt andet kræver det pasning og vedligeholdelse.

Vi har meget syre og forurening i vores regnvand, som sammen med pletter fra insekter og andet, sætter sig på ruderne.

Når solens varme stråler rammer disse ting, brænder de sig fast i ruderne og er meget vanskelige at få væk ved almindelig vinduespudsning, herunder det arbejde som en vinduespudser kan i Greve, – og der danner sig dermed en ru overflade.

Måske har du vandet blomster med din haveslage, eller børnene har hygget sig med lidt vandleg, og dermed er der sprøjtet vand på dine vinduer, som har fået lov at blive siddende.

Fordi vi har så meget kalk i vandet i Danmark, sker der det, at når vandet tørrer op, så bliver der en ring af kalk tilbage på din rude, og denne ring trænger ind i glasset – og jo mere sol og vand jo større skade. Vinduespudseren har svært ved at få denne plet af også i Greve.

Det er her, at Polermestrene kommer ind i billedet.

Måske kræver det en afrensning med et barberbladsværktøj eller en behandling med vores særlige blanding af eddikesyre.

Efter vores behandling vil det fremadrettet være en ‘klar’ og bedre oplevelse at kikke ud af dine vinduer.

Greve er et dejligt sted

Der er mange skønne steder i Greve, som man kan glæde sig over.

Der er havet og Køge Bugt Strandpark med al den friske luft og natur, som man kan glæde sig over.

Der er Greve Marina, hvor man kan gå og kigge på de store både, der ligger i havneområdet Hejren i den særlige afdeling, som Princess Yachts har valgt at bygge i Greve Marina

Der er også det hyggelige handelsmiljø langs Greve Strandvej.

Vi er også vinduespudser i områderne omkring Valby, Tune, Roskilde, Søborg, Stenløse og Birkerød.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring

Brug for et godt tilbud på vinduespudsning?

5/5 (3 Reviews)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!