web analytics
vinduespudser fra Polermestrene

Søborg

Du bor sikkert i Søborg og ønsker en god vinduespudser.

Du er måske også kommet ind på vores hjemmeside, fordi du gerne vil vide lidt om, hvem du har med at gøre – eller fordi du gerne vil finde et firma, du kan stole på, og som kan sørge for vinduespudsning af  dine ruder så de bliver spejlblanke.

Vi kan klare opgaven med vinduespudsning i Søborg, for dig.

Måske har du prøvet andre vinduespudsere med et dårligt resultat, eller måske har du bare lyst til at finde en ny og frisk vinduespudser, som kan løse opgaven for dig fremover.

Uanset, om det er det ene eller det andet, så er du kommet til den helt rigtige side

Billig pris?
Så tjek lige filmen først 🙂

Afspil video

Kontakt din nye Søborg vinduespudser

Din vinduespudser i Søborg siden 2000

Vi har pudset vinduer siden 1978 og fik vores første kunder i Søborg omkring år 2000, – siden da er det bare gået fremad, og mange har anbefalet os videre til nabo og venner, eller ved at have set vores gode anmeldelser på Google.

Vi er i dag et familiefirma, der består af mig selv og min kone, vores datter og hendes mand. Vi har ca. 4.800 kunder og er 10 ansatte.

Vi er et seriøst vindespudser firma som pudser i Søborg, vi ved, hvad vinduespudsning handler om.

Først og fremmest om at levere et godt stykke arbejde, for at du skal kunne glæde dig til at ’se godt ud’ af dine vinduer, også når at du bor i Søborg. 

Kender du nogle som skal have en god vinduespudser i Slagelse? Ja så er vi også vinduespudsere der.

Få en god vinduespudser pris i Søborg

Vi kan regne en vinduespudser pris ud til dig, hvis vi ved, hvor mange ruder (man skal tælle hvert enkelt stykke glas) du har, og om der måske skal bruges en stige for at nå op til dine ruder.

Hvis du er i tvivl, er der tre muligheder.

1)  Du kan se videoen for mere info.

2) Du kan sende foto af dit hus set fra alle 4 sider, så tæller vi selv de ruder, vi kan se.

3) Du kan ringe til vores kontor, som har åbent alle hverdage mellem kl.  10-14, og uden for kontortid kan du ringe på mobilnr. 2789 6945. Vi hjælper dig, og du får et uforpligtende tilbud. 

Få et vinduespudser abonnement i Søborg

Hvis vinduespudsning ikke lige er din yndlingsbeskæftigelse, så gør som så mange andre: få et vinduespudser abonnement på udvendig pudsning fx hver 2. måned eller hver 3. måned eller måske et andet interval, som passer dig.

Så behøver du ikke at bruge tid på at tænke på dine vinduer eller på at finde en vinduespudser, hver gang dine ruder skal vaskes.

Brug hellere tiden på noget andet – og gå en lys fremtid med god ’udsigt’ i møde.

Har du brug for en vinduespudser i Hillerød, så er Polermestrene også der.

Tillid til din vinduespudser i Søborg

I dag er vinduespudsning blevet en tillidssag, og det er ikke bare i Søborg.

Det er vigtigt, at du kan føler dig tryg, og derfor vil det altid være den samme vinduespudser, der kommer og pudser dine ruder, – det betyder nemlig lige så meget for os, at vi kender vores kunder og deres hus.

Vinduespudsning hver måned i Søborg

Vores koncept er, at vi pudser i ’tæt rækkefølge’ – så det kan ofte være hos din nabo eller hos andre på din vej eller bebyggelse.

På den måde har vi over tid bygget en rute op, hvor vi kan pudse dine ruder og din nabos vinduer uden at bruge så meget tid i trafikken.

Det sparer både dig for penge, og gør det samtidig til en rentabel butik for os. For ikke at nævne den miljømæssige fordel.

Hvis du fx har en 1- plans villa med 12 stykker glas, og du vil have pudset udvendigt hver måned så koster det 105 kr. inkl. moms, hvis det kan klares uden stige.

Vi plejer at sige:

Tilfreds? – Sig det til andre.

Utilfreds? – Sig det til os

Vi er vinduespudsere på (næsten) hele sjælland

Vi er vinduespudsere på (næsten)hele Sjælland, så hvis du synes, at du har en god oplevelse med Polermestrene i Søborg, kan du roligt sige det til andre på Sjælland.

Du kan via linket, se i hvilke områder vi er vinduespudser på Sjælland

Vi honorerer din indsats for at skaffe en ny kunde med 100 kr.

VI KAN – VI VIL – VI HAR EVNERNE.

Efter alle årene i branchen ved vi, hvad der skal til for at levere et spejlblankt resultat, men også hvad service betyder for dig.

Vi har sans for detaljen, – vi plejer at sige, at et godt resultat ligger i detaljen, for detaljen er med til at skabe det perfekte resultat.

Det er ikke lige meget, hvilken sæbe eller hvilket vinduespudser udstyr man anvender, eller hvor man har fået sin oplæring.

Selvfølgelig betyder det også rigtig meget, hvilken type man er som menneske, for arbejdet med at pudse vinduer kræver også, at man er kundevenlig og servicemindet.

Historie om Søborg

Vidste du, at Søborgs byhistorie ikke er meget mere end 90-100 år gammel? Og at der bor ca. 70.000 borgere i Søborg.

Søborg Hovedgade er den store handelsvej, der går direkte ind til København. Bydelen består hovedsageligt af villakvarter, som betyder, at der er mange, der får pudset deres ruder af Polermestrene.

Velkommen til Polermestrene.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudser og vinduespudsning fra Polermestrene

Forlader du os?

Vi vil så gerne høre hvorfor?

*Dine svar er anonyme.

et godt tilbud!

Se vores introduktionsvideo nedenfor.

polermestrene er vinduespudser alle steder
Afspil video

Kontakt os

Få et godt tilbud