web analytics

Ofte stillede spørgsmål

Svar på dine spørgsmål til
vinduespudsning hos Polermestrene ApS

Har du brug for svar på andre spørgsmål end disse som er på denne FAQ side, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte Polermestrene på telefon 70207024 eller via vores kontaktformular

Nej det behøver du ikke.De fleste laver en aftale for udvendig vinduespudsning og aftaler kun indvendig pudsning når der er behov for det, så hvis det er en villa og der ikke er lukket til baghaven så kommer vi automatisk så derfor behøver du ikke at være hjemme.

Hvis der ex. er port/dør der er lukket til baghaven sender vi en sms dagen i forvejen.

Drejer det sig om indvendig pudsning kan det kræve at man er hjemme man kan også lægge en nøgle som man aftaler med vinduespudseren, dette gør vi dog først når vi kender hinanden.

Nej. Du skal betragte det som en service aftale som betyder at du ikke skal tænke på at bestille en vinduespudser hver gang der er behov for at få pudset din vinduer.

Vi kommer automatik de måneder du har bedt os om og når du ikke længere ønsker aftalen giver du blot kontoret besked inden vi kommer næste gang.

Nej vi tørrer ikke kanterne af når vi pudser vinduer udvendigt, men man kan til vælge det til en lille merpris.

Ved vinduespoleringen, indvendigt, tørrer vi bundkanten af samt det overkydende vand der måtte ligge i vindueskarmen.

Hvis du har ønske om at hele vinduespartiet/træværket bliver vaske af, så er det ikke noget Polermestrene påtager sig.

Men vi vil foreslå at man ordner det inden man bestiller en vinduespudser til at komme for at få pudset sine vinduer.

Du kan bestille ved at ringe til os på telefon 70207024 eller bestille på vores kontaktformular.

På kontaktformularen kan kan du udfylde hvor mange stykker glas du har og så sender vi dig et tilbud på hvad det koster at få pudset dine

Vinduespolering hører ind under håndværkerfradraget og er 100% fradragsberettiget.

Skattevæsenet har godkendt at man kan trække det hele fra da der ikke er anden omkostning end vand og sæbe.

Det eneste det kræver er at du har en faktura fra Polermestrene som er betalt elektronisk over din netbank.

Nej vi har kun fastansatte og de 7 vinduespudsere vi har i Polermestrene har været hos os i rigtigt mange år.

Det giver en god tryghed og meget fin service da vi alle kender vores kunder.

Skulle der mod forventning være en fejl så kommer vi tilbage og retter det hos dig, hvis du som kunde kontakter os hurtigst muligt efter vinduespudsningen.

Vi kører efter mottoet: Er du utilfreds sig det til os, er du tilfreds sig det til andre.

De fleste af vore kunder bestiller en fast ordning for vinduespudsning udvendigt hver 2 – 3 måned.

Andre ønsker det hver måned hvis de ikke har så mange ruder.

Typisk bestiller man indvendig pudsning når der er behov for det, hvilket normalt er hver 3. eller 4. måned, eller hvert halve år.

Rigtig mange af vore kunder som har første sal på deres hus, laver en fast ordning på udvendig vinduespudsning i stueetagen og får pudset vinduerne på første sal sammen med den indvendige pudsning, da man som regel kan pudse udvendigt indefra på den måde sparer man omkostningen på stigen.

Men det er dig som kunde der vælger hvilken ordning du ønsker for vinduespudsning.

Ja, det gør den hvis du som kunde har oplyst det rigtige antal ruder eller stykker glas.


Samt hvis der skal bruges stige til ruderne eller der er særlige omstændigheder såsom vanskelig tilgang eller om vinduerne er meget snavset.

Vi har også den ordning, at skulle prisen afvige med kr. 20-30.- så gælder den pris som du har fået i dit tilbud, skulle det af en eller anden grund afvige mere end den pris du har fået oplyst, bliver en ny pris aftalt mellem dig og vinduespudseren inden vi går i gang med at pudse dine vinduer.

Silikone. Klistermærker.

Vand/kalk fra ex. have slange, cement, maling, fedt, olie, lak.

Disse kan kun fjernes ved brug af glasskraber eller anden form for kemi – og dette arbejde skal bestilles eller varsles på forhånd.

Snavs fra vind og vejr, trafikfilm, pollen, efterladenskaber fra insekter og fugle.

Vinduespudserne arbejder fra kl. 7 til ca. 15.


Når man skal have pudset indvendigt kan der aftales tider med vinduespudseren som passer jer begge, men det skal helst passe ind i den rute som er lagt for området.

(Ved erhvervs vinduespudsning arbejdes der nogle gange tidligere)

Hvis vi skulle tage for meget hensyn til vejret ville vi her i Danmark ikke have mange dage hvor der kunne pudses vinduer. Så derfor pudser vi i al slags vejr. Vind, sne, regn og frost er ingen hindring. Vi pudser dog ikke vinduer i stærk storm eller styrtregn.

Vi har en hemmelig blanding 🙂 Nej, det er meget enkelt, det er mere eller mindre den samme sæbe som man bruger til opvask, det man har behov for i sin opvask er at snavs og fedt forsvinder fra glas og porcelæn og det samme gælder for vindues glas man skal dog passe på med at blandingen ikke bliver for fed.


Der kan dog forekomme ruder som er snavset pga. mangelfuld vedligeholdelse eller fordi man ryger, bruger pejs og stearinlys, så kan man hælde en hætte 3 dobbelt salmiakspiritus i vandet, så hjælper det med at få et pænt resultat.

Det kan give lidt lugtgener, men det er ikke være end at en udluftning kan klare det.

Vi oplever at mange kunder når de vander deres have, blomster, får renset fliser eller når de bader i deres pool at så kommer der stænk på deres vinduer.

Dette går ikke af ved almindelig vinduespudsning og hvis det er en proces der har forgået over lang tid er ruderne som regel ødelagt.

Dette skyldes at der er meget kalk i vores vand så når vandet tørrer op bliver der en lille ring tilbage på ruden som går ind og sætter sig i forbindelse med glas.

Hvad gør man hvis der kommer vand på ruderne? Tør det af med en tør klud. Hvis skaden er sket kan man bruge eddikesyre, husk handsker og skyl af med rent vand.

Hvis ikke det er noget som du selv ønsker at klare, kan Polermestrene gøre det for dig for en merpris som aftales når vi ser opgaven.

Det har ikke noget at sige hvor stort dit hus er, det vi har brug for er at vide hvor mange stykker glas du har.

En dør kan godt have 2 stk. glas et fag eller vindue kan godt have 6, 8, eller 12 stykker glas osv. Du skal tælle hvert enkelt stykke glas stort som småt.

Det er ligesom når du ringer til en glarmester og skal have skiftet ex. 3 stykker glas.

På baggrund af det samlede antal glas kan vi give en pris til dig.

Evt. se vores video hvordan tæller jeg mine ruder.

Selvfølge har vi også behov for at vide om der skal bruges stige og hvor højt op vi skal nå for at pudse dine ruder. Det er også vigtigt at vi ved om der skal bruges stige indvendigt. Vi vil også gerne vide hvor ofte du vil have at vinduepudseren skal komme for at pudse dine ruder, da det har lidt at gøre med hvor snavset dine ruder bliver fra gang til gang

Vi kommer fast i et område hver måned og vi pudser i alle de byer du ser nedenfor.
Vi samler vores kunder på en rute så vi på den måde sparer en masse tid i trafikken og på den måde også er med til at beskytte miljøet og i sidste ende kan vi komme med meget lave priser for den vinduespudsning vi udfører hos dig, da konceptet er:

Vi pudser også din nabos vinduer eller en kunde lidt længere nede af gaden.

Vi prøver at undgå spindelvæv fordi spindelvæv som kommer i kontakt med vand bliver til en klæbrig masse som sætter sig fast på glasset og er meget vanskeligt at få af.

I de tilfælde hvor vi ikke kan undgå at fjerne spindelvæv fra hjørner og kanter, ja der må vi sige at disse små dyr er meget effektive.

De skal jo have mad, så bare ca. en time efter at vindues pudseren har pudset dine vinduer så sidder der et nyt spindelvæv.

5/5 (1 Review)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!