vinduespudser

Polermestrene

Vi startede i 1973, og siden har vi ikke set os tilbage. I dag er vi et stort vinduespudser firma som værner om vores medarbejderes trivsel og kundernes oplevelse af en ordentlig vinduespudser oplevelse.

Vi har billige priser på vinduespudsning, da vi effektivisere vores ruter, så at du kun betaler for vinduespudsningen og ikke andet. 

Velkommen hos Polermestrene

1973
Vinduespudseren John kommer til Danmark
John kom til Danmark som 18. årig efter at have boet sammen med min familie i Sverige i 10 år. ”Jeg skulle hurtigt i gang med at arbejde og blev ansat i firmaet der hedder POVI Rengøring og Vinduespolering. Jeg blev hurtigt oplært til at pudse vinduer og varetog alle opgaverne der vedrørte vinduespudsning sammen med sønnen Torben”.
1973
1974
John & Kirsten bliver gift
I 1974 blev John gift med Kirsten.
1974
1978
John starter Polermestrene
John starter han som selvstændig med rengøring og lidt vinduespudsning. Det bliver hurtigt til et fint lille firma med en del ansatte, de gjorde bl.a. rent i Glostrup Ret og havde det meste rengøring på det der dengang hed NKT.
1978
1994
Hjemmeserviceordningen starter
I 1994/95 kom hjemmeservice i gang i Danmark for første gang og der begyndte vi at få en hel del private kunder der gerne ville have pudset vinduer. John begyndte et samarbejde med sin svoger Lau og sammen byggede de Polermestrene op og det gik vældig godt. De fik kunder fra det meste af øst Sjælland og havde 7 biler der kørte rundt på faste ruter i de forskellige områder. Lige indtil den 7. september 1999 hvor staten lukkede ned for hjemmeservice- ordningen, ”jeg husker det ganske tydeligt, fordi det var den dag vi havde sølvbryllup”. Det gav en del turbulens i branchen.
1994
2001
Polermestrene splittes op
Sideløbende havde Lau bygget Rengørings delen op, så der var alligevel nok at se til. I 2001 bliver Lau og John blev enige om at splitte rengøring og vinduespudsning fra hinanden. Lau-Ren blev oprettet og John fortsatte med Polermestrene.
2001
2002
Christel bliver gift med Christian
I 2002 Bliver Kirsten og Johns datter, Christel, gift med Christian.
2002
2004
Christel starter hos Polermestrene
2004 er året hvor min Christel efter endt uddannelse hos Novo Nordisk begynder hos Polermestrene, som den der har ansvar for kontoret. En spændende tid kommer hvor far og datter for første gang skal arbejde sammen. Det samme år bliver Kirsten også mere aktiv på kontoret.
2004
2006
Christian starter hos Polermestrene
Christian er uddannet tømrer og arbejder i starten en del med sit fag, men ca. et år efter begynder han at arbejde aktivt med vinduespudsning og har i dag ansvaret for al erhvervspudsning samt den daglige drift. Christian har også ansvaret for markedsføring, som for en stor del forgår på internettet eller nærmere bestemt Google. Efter at Christian kommer ind i firmaet bliver der mere overskud, af tid og kræfter, hvilket bevirker at vi samlet kan sørge for, at der kommer en god fremgang af kunder hvert år.
2006
2017
Polermestrene bliver familieejet
2017 bliver Polermestrene familieejet. Christel og Christian bliver medejer af Polermestrene ApS.
2017
2018
Polermestrene i 2018
Vi er i dag et sundt lille firma som har i alt 9 ansatte med 7 biler der kører rundt alle hverdage og pudser vores ca. 4.500 kunder. Vi gør meget ud af at vores medarbejder trives og at have et godt forhold til vores kunder - deraf kommer vores motto: Tilfreds sig det til andre. Utilfreds - sig det til os. Ud over det har vi 4 Underleverandører der hovedsaligt tager sig af vores erhvervskunder.
2018

Brug for et godt tilbud på vinduespudsning?

Liftarbejde

Vi kan udfører mange opgaver i højden, ved brug af lift, kan vi komme helt til toppen. Uanset hvordan dine vinduer eller facader er kan vi med vore lifte nå det hele.

Vinduespudsning

Vi kan med vores mangeårige erfaring, sørge for en professionel vinduespudsning af alle slage vinduer. Kontakt os og hør mere

Brug for et godt tilbud på vinduespudsning?

Daglige ledelse hos Polermestrene

John Jørgensen

Salg til private

Christian Durup

Salg til Erhverv

Kirsten Jørgensen

Intern Salg

Christel Durup

Intern Salg

5/5 (1 Review)