web analytics
vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudsning i Måløv

Hvad skal der til for at “se godt ud”?

Få vasket dine vinduer spejlblanke og rene af Polermestrene i Måløv.

Vi gør noget helt almindeligt, ualmindeligt godt.

Polermestrene har pudset vinduer i Måløv siden 1998 og har i øjeblikket 43 aktive kunder i byen. Vi er godt klar over, at det ser legende let ud, og mange prøver at starte for sig selv.

Men tag ikke fejl, et godt resultat bygger på mange års erfaring. Når Polermestrene har været hos dig for at pudse dine vinduer, så vil du faktisk tro at der slet ikke sidder ruder i dine vinduer😉.

Ekspert vinduespudser i Måløv

Vi ved alt om vinduespudsning og kan garantere dig rene ruder hver gang, vi har pudset dine vinduer i Måløv.

Det er nemt nok at skrive, men der er ikke mange, der kan sige, at de har været i gang siden 1978. Vi er et familiefirma, som består af min kone Kirsten og jeg selv (John), samt vores datter Christel og svigersøn Christian.

Vi har hver vores ansvarsområde, men kan også udføre alle hinandens funktioner, når der er travlhed, hvilket ofte er tilfældet 😉

Billig pris?
Så tjek lige filmen først 🙂

Afspil video

Vi vinduespudser i Måløv

Har det nogen betydning for dig?

 

Ja, det betyder blandt andet, at vores 8 vinduespudsere er oplært af mig selv (John) og derved har lært faget fra bunden, hvilket er med til at sikre det høje niveau af kvalitet, som Polermestrene står for.

Vi har også gennem alle årene lært, at den bedste måde at bygge sit firma op på, er ved at have og bevare dygtige medarbejdere, der trives og er ansvarsbevidste, og at kunderne er tilfredse og glade for det arbejde, vi leverer – og som oftest også får lyst til at anbefale os videre til andre.

Vi plejer at sige: – – 4.800 kunder tager ikke fejl.

 

Tilfreds? sig det til andre –

Utilfreds? sig det til os.

 

Måløv og vinduespudsning

Hvis du ikke lige bor i Måløv, eller hvis du har en ven, kollega eller familie kan vi oplyse, at vi pudser vinduer hos private og erhvervskunder på hele Østsjælland over et område, som omfatter ca. 50 byer og kommuner, der strækker sig fra Næstved og nordpå til Helsinge, Gilleleje og omegn. 

Har du brug for en vinduespudser i Slagelse siger du bare til.

Til dig som kommende kunde kan vi også sige, at vi ikke tilbyder en stribe andre ydelser ud over vinduespudsning, for vi har gjort rene ruder til vores speciale, og derfor kan du altid regne med god kvalitet.

Intet hus er for specielt til vinduespudsning i Måløv

Måske har du et meget specielt hus eller lejlighed, du bor i, men som regel kan vi klare at give dig et tilbud, hvis blot du udfylder formularen, hvor du med fordel kan se videoen om, hvordan man tæller sine ruder.

Så forsøger vi at sende dig en pris inden for 24 timer.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til kontoret, hvor Christel eller Kirsten kan hjælpe dig.

Kontoret har åbent alle hverdage fra kl. 10-14 lige på nær fredag hvor vi lukker kl. 13 Hvis du vil have fat i os uden for normal kontortid, er du velkommen til at ringe til min mobil 2789 6945 – jeg er altid klar 😉

Ingen vinduespudser er fejlfri – heller ikke os

Nu sidder du måske og tænker: Det er for godt til at være sandt, og det er da rigtigt, at gerne ville kunne sige, at vi er helt fejlfrie i vores arbejde, men virkeligheden fortæller fra tid til anden, at det er vi ikke helt ☹

Det kan ske, at der er noget, vi har glemt, eller at der er en detalje, vi har misset, men så er vores service, at blot du kontakter os hurtigst muligt, så kommer vi tilbage og udbedrer det.

Tilfredse kunder er nemlig alfa og omega for vores forretning.

Hvordan betaler man?

Det er blevet så nemt. Vi sender faktura på mail efter veludført arbejde, eller du kan få en færdigskrevet faktura, som vi afleverer til dig, når vi kommer. Du skanner koden, og så er det hele klaret, det er nemt for dig og endnu nemmere for os. Vores MobilePay nummer er: 27097.

Du kan selvfølgelig også betale over netbank.

Et godt tilbud på vinduespudsning i Måløv

Lidt oplysninger om Måløvs historie:

Det er meget interessant at følge historien for området. I 1682 bestod Måløv landsby af 13 gårde og 9 huse uden jord.

Det samlede opdyrkede areal udgjorde 463 tønder land. Ifølge folketællingerne boede der i 1787 kun 211 personer i Måløv Sogn. I 1801 var indbyggerantallet steget til 313 personer.

I slutningen af 1700-tallet var det især udstykningerne af de større gårdes markområder og overdrevsområder mod øst, der fik familier fra den nærmeste omegn til at slå sig ned i Måløv.

Fra starten af 1800-tallet var det udelukkende landbruget, man levede af, og det var en meget indbringende beskæftigelse, ja, man levede godt i Måløv.

Ifølge en beskrivelse fra 1836 var velstanden betydelig bedre i Måløv, end den var i hovedsognet Ballerup og omegn. I 1800-tallets sidste halvdel begyndte der at ske forandringer.

Måløv blev tilpasset til København

Vareproduktionen blev i højere grad tilpasset det københavnske marked, så på den måde skete der en udligning.

I 1995 havde Måløv 6.324 indbyggere. Det forventes, at indbyggerantallet vil nærme sig 10.000 personer i år 2020.

Så vi må sige, at der er grundlag for vækst – både for byen og for tilgang af kunder, som ønsker at få pudset vinduer af vores dygtige vinduespudsere.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudser og vinduespudsning fra Polermestrene

Forlader du os?

Vi vil så gerne høre hvorfor?

*Dine svar er anonyme.

et godt tilbud!

Se vores introduktionsvideo nedenfor.

polermestrene er vinduespudser alle steder
Afspil video

Kontakt os

Få et godt tilbud