vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudsning i Måløv

Hvad skal der til for at “se godt ud”?

Få vasket dine vinduer spejlblanke og rene af Polermestrene i Måløv.

Du kan kontakte os på 7020 7024 – så giver vi et godt tilbud på en god vinduespudsning, udført af en af vores gode vinduespudsere i Måløv.

Vi gør noget helt almindeligt, ualmindeligt godt.

Polermestrene har pudset vinduer i Måløv siden 1998 og har i øjeblikket 43 aktive kunder i byen. Vi er godt klar over, at det ser legende let ud, og mange prøver at starte for sig selv.

Men tag ikke fejl, et godt resultat bygger på mange års erfaring. Når Polermestrene har været hos dig for at pudse dine vinduer, så vil du faktisk tro at der slet ikke sidder ruder i dine vinduer😉.

Ekspert vinduespudser i Måløv

Vi ved alt om vinduespudsning og kan garantere dig rene ruder hver gang, vi har pudset dine vinduer i Måløv.

Det er nemt nok at skrive, men der er ikke mange, der kan sige, at de har været i gang siden 1978. Vi er et familiefirma, som består af min kone Kirsten og jeg selv (John), samt vores datter Christel og svigersøn Christian.

Vi har hver vores ansvarsområde, men kan også udføre alle hinandens funktioner, når der er travlhed, hvilket ofte er tilfældet 😉

Billig pris?

Så tjek lige filmen først 🙂

Typiske spørgsmål til vinduespudsning

Ja, det kan du, hvis du i din optælling har oplyst det rigtige antal ruder eller stykker glas, om der skal bruges stige til at nå op til ruderne, og om der eventuelt er særlige omstændigheder, såsom vanskelig tilgang eller om vinduerne er meget snavsede.

Skulle det af en eller anden grund vise sig, at prisen afviger væsentligt i forhold til det, vi har fået oplyst, så bliver en ny pris aftalt mellem dig og vinduespudseren, inden vi går i gang med at pudse dine vinduer.

Der er flere forhold der gør sig gældende, for at kunne udregne en billig vinduespudser pris .

1.Hvor mange stykker glas

Altså hver enkelt felt. (Hvis et vindue er opdelt i flere felter, så skal du tælle, hvor mange stykker glas der i hvert vindue.)

2. Intervallet

Jo oftere der pudses, af en professionel vinduespudser, des billigere vil prisen også være..

3. Adgangsforhold til  vinduerne.

Skal der bruges en stige? Hvor høj en stige der skal bruges?

Det har også indvirkning på prisen.

4. Detaljer

Skal vi f.eks. tørre vandnæsen af efter vinduespudsningen? og lignende detaljer vi skal have med.

Vi opfordrer generelt til, at folk vælger en fast løsning på udvendig pudsning og så tilkobler indvendig vinduespudsning efter behov.

 

 Ja, hvis muligt dog med tillæg for kørsel.

Vores priser er baseret på at vi pudser i ruter og placerer derfor kunderne som perler på en snor.

For at spare på tid og miljø undgår vi helst at køre, fra den ene ende af byen til den anden, hvilket betyder at du kun betaler for selve pudsningen.

Kørslen/tiden mellem kunderne står vi for. Vi prøver at være fleksible og finder som regel en løsning.

Ja, det er et håndværkerfradrag, snak med os om, hvordan du får dit fradrag.

Ja vi er. Vi kommer dog kun i området 1 gang om måneden. Alle vores kunder melder sig til en service ordning med de intervaller som passer den enkelte. Ex. Udvendigt hver 2 md. Indvendigt efter behov.

Ja det vil du få. Vi kan dog komme ud for sygdom, ferier og andre ting der gør at vi må bytte rundt på ruterne.

Firmaet har eksisteret siden 1978. Se vores tidslinje på vores hjemmeside.

Vores vinduespudsere arbejder fra kl. 7 til ca. 15.

Når man skal have pudset indvendigt, kan der aftales tider med vinduespudseren, som passer begge parter, men det skal helst passe ind på de tider og dage, som er lagt for pudsningen i området.

Silikone. Klistermærker. Vand/kalk fra fx haveslangen, cement, maling, fedt, olie, lak.

 

Disse kan kun fjernes ved brug af en speciel glasskraber eller anden form for kemi – og dette arbejde skal bestilles eller varsles på forhånd.

Snavs fra vind og vejr, trafikfilm, pollen, efterladenskaber fra insekter og fugle.

Hvis vi skulle tage hensyn til vejret, ville vi her i Danmark ikke have mange dage, hvor der kunne pudses vinduer.

 

Derfor pudser vi i al slags vejr. Vind, sne, regn og frost er ingen hindring.

 

Vi pudser dog ikke vinduer i stærk storm eller styrtregn, da det ville være for risikabelt for vores vinduespudsere.

Vi er vinduespudsere i Måløv

Har det nogen betydning for dig?

Ja, det betyder bland andet, at vores 8 vinduespudsere er oplært af mig selv (John) og derved har lært faget fra bunden, hvilket er med til at sikre det høje niveau af kvalitet, som Polermestrene står for.

Vi har også gennem alle årene lært, at den bedste måde at bygge sit firma op på, er ved at have og bevare dygtige medarbejdere, der trives og er ansvarsbevidste, og at kunderne er tilfredse og glade for det arbejde, vi leverer – og som oftest også får lyst til at anbefale os videre til andre.

Vi plejer at sige: – – 4.800 kunder tager ikke fejl.

Tilfreds? sig det til andre –

Utilfreds? sig det til os.

Måløv og vinduespudsning

Hvis du ikke lige bor i Måløv, eller hvis du har en ven, kollega eller familie kan vi oplyse, at vi pudser vinduer hos private og erhvervskunder på hele Østsjælland over et område, som omfatter ca. 50 byer og kommuner, der strækker sig fra Næstved og nordpå til Helsinge, Gilleleje og omegn. 

Har du brug for en vinduespudser i Slagelse siger du bare til.

Til dig som kommende kunde kan vi også sige, at vi ikke tilbyder en stribe andre ydelser ud over vinduespudsning, for vi har gjort rene ruder til vores speciale, og derfor kan du altid regne med god kvalitet.

Intet hus er for specielt til vinduespudsning i Måløv

Måske har du et meget specielt hus eller lejlighed, du bor i, men som regel kan vi klare at give dig et tilbud, hvis blot du udfylder formularen, hvor du med fordel kan se videoen om, hvordan man tæller sine ruder.

Så forsøger vi at sende dig en pris inden for 24 timer.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til kontoret, hvor Christel eller Kirsten kan hjælpe dig.

Kontoret har åbent alle hverdage fra kl. 10-14 lige på nær fredag hvor vi lukker kl. 13 Hvis du vil have fat i os uden for normal kontortid, er du velkommen til at ringe til min mobil 2789 6945 – jeg er altid klar 😉

Ingen vinduespudser er fejlfri – heller ikke os

Nu sidder du måske og tænker: Det er for godt til at være sandt, og det er da rigtigt, at gerne ville kunne sige, at vi er helt fejlfrie i vores arbejde, men virkeligheden fortæller fra tid til anden, at det er vi ikke helt ☹

Det kan ske, at der er noget, vi har glemt, eller at der er en detalje, vi har misset, men så er vores service, at blot du kontakter os hurtigst muligt, så kommer vi tilbage og udbedrer det.

Tilfredse kunder er nemlig alfa og omega for vores forretning.

Hvordan betaler man?

Det er blevet så nemt. Vi sender faktura på mail efter veludført arbejde, eller du kan få en færdigskrevet faktura, som vi afleverer til dig, når vi kommer. Du skanner koden, og så er det hele klaret, det er nemt for dig og endnu nemmere for os. Vores MobilePay nummer er: 27097.

Du kan selvfølgelig også betale over netbank.

Et godt tilbud på vinduespudsning i Måløv

Lidt oplysninger om Måløvs historie:

Det er meget interessant at følge historien for området. I 1682 bestod Måløv landsby af 13 gårde og 9 huse uden jord.

Det samlede opdyrkede areal udgjorde 463 tønder land. Ifølge folketællingerne boede der i 1787 kun 211 personer i Måløv Sogn. I 1801 var indbyggerantallet steget til 313 personer.

I slutningen af 1700-tallet var det især udstykningerne af de større gårdes markområder og overdrevsområder mod øst, der fik familier fra den nærmeste omegn til at slå sig ned i Måløv.

Fra starten af 1800-tallet var det udelukkende landbruget, man levede af, og det var en meget indbringende beskæftigelse, ja, man levede godt i Måløv.

Ifølge en beskrivelse fra 1836 var velstanden betydelig bedre i Måløv, end den var i hovedsognet Ballerup og omegn. I 1800-tallets sidste halvdel begyndte der at ske forandringer.

Måløv blev tilpasset til København

Vareproduktionen blev i højere grad tilpasset det københavnske marked, så på den måde skete der en udligning.

I 1995 havde Måløv 6.324 indbyggere. Det forventes, at indbyggerantallet vil nærme sig 10.000 personer i år 2020.

Så vi må sige, at der er grundlag for vækst – både for byen og for tilgang af kunder, som ønsker at få pudset vinduer af vores dygtige vinduespudsere.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudsning af vinduespudsere fra Polermestrene

Om

Faq