vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudsning i Gentofte

Velkommen til Polermestrenes hjemmeside om vinduespudsning i Gentofte.

Du kan kontakte os på 7020 7024 – så giver vi et godt tilbud på en god vinduespudsning, udført af en af vores gode vinduespudsere i Gentofte.

Du bor måske i Gentofte og har sikkert behov for at ‘se godt ud’ af dine vinduer. For at sige det lige ud, så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

Lidt om Polermestrene: Jeg lærte at pudse vinduer i 1975 og sidenhen startede jeg Polermestrene i 1978, hvor vi i dag er 10 ansatte.

Billige og grundige vinduespudsere i Gentofte

Firmaet drives som et familiefirma, hvor min kone Kirsten og vores datter Christel tager sig af administrationen.

Min svigersøn Christian og jeg selv (John) klarer den daglige drift. Polermestrene og vores mangeårige ansatte vinduespudsere borger for service og kvalitet

Vores første kunder i Gentofte fik vi i 1998, og mange kunder og spændende opgaver er kommet til siden da, og for det meste på anbefaling ud fra vores motto:

Tilfreds? sig det til andre – Utilfreds? sig det til os.

Billig pris?

Så tjek lige filmen først 🙂

Typiske spørgsmål til vinduespudsning

Ja, det kan du, hvis du i din optælling har oplyst det rigtige antal ruder eller stykker glas, om der skal bruges stige til at nå op til ruderne, og om der eventuelt er særlige omstændigheder, såsom vanskelig tilgang eller om vinduerne er meget snavsede.

Skulle det af en eller anden grund vise sig, at prisen afviger væsentligt i forhold til det, vi har fået oplyst, så bliver en ny pris aftalt mellem dig og vinduespudseren, inden vi går i gang med at pudse dine vinduer.

Der er flere forhold der gør sig gældende, for at kunne udregne en billig vinduespudser pris .

1.Hvor mange stykker glas

Altså hver enkelt felt. (Hvis et vindue er opdelt i flere felter, så skal du tælle, hvor mange stykker glas der i hvert vindue.)

2. Intervallet

Jo oftere der pudses, af en professionel vinduespudser, des billigere vil prisen også være..

3. Adgangsforhold til  vinduerne.

Skal der bruges en stige? Hvor høj en stige der skal bruges?

Det har også indvirkning på prisen.

4. Detaljer

Skal vi f.eks. tørre vandnæsen af efter vinduespudsningen? og lignende detaljer vi skal have med.

Vi opfordrer generelt til, at folk vælger en fast løsning på udvendig pudsning og så tilkobler indvendig vinduespudsning efter behov.

 

 Ja, hvis muligt dog med tillæg for kørsel.

Vores priser er baseret på at vi pudser i ruter og placerer derfor kunderne som perler på en snor.

For at spare på tid og miljø undgår vi helst at køre, fra den ene ende af byen til den anden, hvilket betyder at du kun betaler for selve pudsningen.

Kørslen/tiden mellem kunderne står vi for. Vi prøver at være fleksible og finder som regel en løsning.

Ja, det er et håndværkerfradrag, snak med os om, hvordan du får dit fradrag.

Ja vi er. Vi kommer dog kun i området 1 gang om måneden. Alle vores kunder melder sig til en service ordning med de intervaller som passer den enkelte. Ex. Udvendigt hver 2 md. Indvendigt efter behov.

Ja det vil du få. Vi kan dog komme ud for sygdom, ferier og andre ting der gør at vi må bytte rundt på ruterne.

Firmaet har eksisteret siden 1978. Se vores tidslinje på vores hjemmeside.

Vores vinduespudsere arbejder fra kl. 7 til ca. 15.

Når man skal have pudset indvendigt, kan der aftales tider med vinduespudseren, som passer begge parter, men det skal helst passe ind på de tider og dage, som er lagt for pudsningen i området.

Silikone. Klistermærker. Vand/kalk fra fx haveslangen, cement, maling, fedt, olie, lak.

 

Disse kan kun fjernes ved brug af en speciel glasskraber eller anden form for kemi – og dette arbejde skal bestilles eller varsles på forhånd.

Snavs fra vind og vejr, trafikfilm, pollen, efterladenskaber fra insekter og fugle.

Hvis vi skulle tage hensyn til vejret, ville vi her i Danmark ikke have mange dage, hvor der kunne pudses vinduer.

 

Derfor pudser vi i al slags vejr. Vind, sne, regn og frost er ingen hindring.

 

Vi pudser dog ikke vinduer i stærk storm eller styrtregn, da det ville være for risikabelt for vores vinduespudsere.

vinduespudsning gentofte

Vinduespudsning i Gentofte

Vores dygtige vinduespudser Anders er vores faste medarbejder i området, og han er meget afholdt. Han har arbejdet i Gentofte siden 2008.

Vinduespudsning opfattes ikke som et vanskeligt håndværk, og derfor er der mange, der køber en spand og lidt grej og forsøger sig.

Men jeg kan slå fast: Det gør dem ikke til dygtige vinduespudsere, der skal nemlig mere til.

Mange vinduespudser kunder i Gentofte 

Med vores 4.800 kunder er vi ikke det største vinduespudser firma i Danmark, men vi kan godt være stolte over, at vi nok er firmaet med størst erfaring inden for vinduespudsning i Gentofte og denne erfaring har jeg givet videre til alle vores vinduespudsere.

Derfor plejer vi at sige: Vi gør noget helt almindeligt – ualmindeligt godt.

Vinduespudser til alle i Gentofte

Vi kender vores kunder i Gentofte, og vores kunder kender os, det skaber tillid – og tillid skaber tryghed, og det er noget, alle har brug for i dag.

Vi vil også gerne lære dig at kende. Begyndelsen på det kan være, at du lige kigger på videoen på vores hjemmeside om, hvordan man tæller ruder og derefter udfylder formularen.

Faste aftaler om vinduespudsning i Gentofte

De fleste af vores kunder i Gentofte vælger en fast aftale for udvendig pudsning og kobler så blot en indvendig vinduespudsning på, når der er behov for det, – eller hvis der skal være et arrangement.

Men det er også vigtigt, at du fortæller os, om man skal bruge stige, og hvilken type hus du bor i.

Du er også meget velkommen til at ringe til os, så vil Kirsten eller Christel tage sig af dine spørgsmål alle hverdag fra kl. 10-14 (fredag dog til kl. 13).

Ringer du uden for kontortid, er du velkommen til at ringe til 2789 6945 (John) eller 2789 6940 (Christian).

En billig vinduespudsning i Gentofte

For at kunne tilbyde dig de bedste priser er vores kunder lagt i en optimeret kørsels-rækkefølge.

Det gør vi for at spare tid i trafikken og for at skåne miljøet – og i sidste ende sikrer det også, at du får en billigere pris.

Du kan også få os som din vinduespudser Slagelse, hvis du har brug for det, for Polermestrene kører nemlig over det meste af Sjælland.

Det ville ikke hjælpe at fremhæve, at vi køber de sidste nye økonomiske biler, der kører over 30 km på literen, hvis ikke vi også kalkulerede med en fornuftig kørsels-planlægning.

Ønsker du vinduespudsning i Gentofte, udelukkende når det passer dig, kan vi da også klare det, men så må du betale lidt for den ekstra kørsel.

Lidt om Gentofte

Gentofte er beliggende nord for København, Gentofte har 75.176 indbyggere, og Gentofte kendes helt tilbage fra 1100 tallet, dog i en lidt anden form nemlig Giafnetofth. 

Men uanset så er der mange ting i Gentofte som byen er kendt for, blandt andet Gentofte Sø, og den traditionsrige Gentofte Badminton klub  der har vundet danske mesterskaber gennem en årrække.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudsning af vinduespudsere fra Polermestrene

Om

Faq