vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudsning i Glostrup

Du kan kontakte os på 7020 7024 – så giver vi et godt tilbud på en god vinduespudsning, udført af en af vores gode vinduespudsere i Glostrup.

Vi har været vinduespudsere i Glostrup siden 1978,

Vi er kendte for at udføre vinduespudsning af høj kvalitet og med god service i hele Glostrup til billige vinduespudser priser.

Vi er din loyale vinduespudser i Glostrup

Vi har fået rigtigt mange kunder via anbefalinger, det er den bedste måde at få nye tilfredse kunder på. Vi gør meget ud af at tilbyde en service og vinduespudser kvalitet som stemmer overens med det som rigtigt mange i Glostrup søger efter. 

At være vinduespudser i Glostrup ved vi alt om, så bestil trygt en kvalitets vinduespudsning til en billig pris hos os. 

Vi er i Glostrup flere gange om måneden, og vi får dine vinduer til at skinne, enten med et rentvandsanlæg eller med skviz og indsæber

Kontakt os i dag, få en billig pris ved at se vores film her på siden, først og derefter skriv til os på tilbudsformularen

 

Billig pris?

Så tjek lige filmen først 🙂

Typiske spørgsmål til vinduespudsning

Ja, det kan du, hvis du i din optælling har oplyst det rigtige antal ruder eller stykker glas, om der skal bruges stige til at nå op til ruderne, og om der eventuelt er særlige omstændigheder, såsom vanskelig tilgang eller om vinduerne er meget snavsede.

Skulle det af en eller anden grund vise sig, at prisen afviger væsentligt i forhold til det, vi har fået oplyst, så bliver en ny pris aftalt mellem dig og vinduespudseren, inden vi går i gang med at pudse dine vinduer.

Der er flere forhold der gør sig gældende, for at kunne udregne en billig vinduespudser pris .

1.Hvor mange stykker glas

Altså hver enkelt felt. (Hvis et vindue er opdelt i flere felter, så skal du tælle, hvor mange stykker glas der i hvert vindue.)

2. Intervallet

Jo oftere der pudses, af en professionel vinduespudser, des billigere vil prisen også være..

3. Adgangsforhold til  vinduerne.

Skal der bruges en stige? Hvor høj en stige der skal bruges?

Det har også indvirkning på prisen.

4. Detaljer

Skal vi f.eks. tørre vandnæsen af efter vinduespudsningen? og lignende detaljer vi skal have med.

Vi opfordrer generelt til, at folk vælger en fast løsning på udvendig pudsning og så tilkobler indvendig vinduespudsning efter behov.

 

 Ja, hvis muligt dog med tillæg for kørsel.

Vores priser er baseret på at vi pudser i ruter og placerer derfor kunderne som perler på en snor.

For at spare på tid og miljø undgår vi helst at køre, fra den ene ende af byen til den anden, hvilket betyder at du kun betaler for selve pudsningen.

Kørslen/tiden mellem kunderne står vi for. Vi prøver at være fleksible og finder som regel en løsning.

Ja, det er et håndværkerfradrag, snak med os om, hvordan du får dit fradrag.

Ja vi er. Vi kommer dog kun i området 1 gang om måneden. Alle vores kunder melder sig til en service ordning med de intervaller som passer den enkelte. Ex. Udvendigt hver 2 md. Indvendigt efter behov.

Ja det vil du få. Vi kan dog komme ud for sygdom, ferier og andre ting der gør at vi må bytte rundt på ruterne.

Firmaet har eksisteret siden 1978. Se vores tidslinje på vores hjemmeside.

Vores vinduespudsere arbejder fra kl. 7 til ca. 15.

Når man skal have pudset indvendigt, kan der aftales tider med vinduespudseren, som passer begge parter, men det skal helst passe ind på de tider og dage, som er lagt for pudsningen i området.

Silikone. Klistermærker. Vand/kalk fra fx haveslangen, cement, maling, fedt, olie, lak.

 

Disse kan kun fjernes ved brug af en speciel glasskraber eller anden form for kemi – og dette arbejde skal bestilles eller varsles på forhånd.

Snavs fra vind og vejr, trafikfilm, pollen, efterladenskaber fra insekter og fugle.

Hvis vi skulle tage hensyn til vejret, ville vi her i Danmark ikke have mange dage, hvor der kunne pudses vinduer.

 

Derfor pudser vi i al slags vejr. Vind, sne, regn og frost er ingen hindring.

 

Vi pudser dog ikke vinduer i stærk storm eller styrtregn, da det ville være for risikabelt for vores vinduespudsere.

Bo vinduespudser

Vinduespudsning i Glostrup

Vores dygtige medarbejder Bo står klar til at hjælpe dig med din vinduesvask i Glostrup. Bo har været hos os i over 12 år, han er meget vellidt blandt vore kunder.

Trofast måned efter måned pudser han vinduer for rigtigt mange af vore loyale kunder, også for dem som skal bruge en vinduespudser i Ishøj.

Han er kendt for god service og flot arbejde, nu hvor han er en af vore vinduespudsere i Glostrup.

Få en god vinduespudser pris i Glostrup

Hvad skal du gøre for at få et klart udsyn? Det er meget ligetil, hvis du bor i Glostrup og skal bruge en vinduespudser, ring til os og fortæl hvor du bor og hvor mange stykker glas/ruder du har.

Du kan se vores video, der viser hvordan man tæller sine ruder. Når du har set den er du klar til at få en god pris, husk også at skrive om der skal bruges stige og hvor ofte du ønsker at få pudset.

Vi svarer dig hurtigt tilbage, det er ikke bindende og du vil opleve at det er meget billigere end du forstiller dig, med en god vinduespudsning fra Polermestrene.

Christel eller Kirsten sidder ved telefonen 70207024 eller ved tasterne for at besvare dine spørgsmål.

Vinduespudser Glostrup

Vi er din lokale vinduespudser i Glostrup, dels fordi vores kontor ligger i Brøndby Strand og fordi vi kommer på vores rute i Glostrup hver måned, hvilket giver store fordele for dig.

Billig pris, god service og spejl blanke vinduer i Glostrup

Vi kan ikke give dig rabat eller vinduespudsning i Glostrup til halv pris, men vi kan give dig kr. 100.- hvis du skaffer en ny kunde som vil have pudset sine ruder jævnligt af os på et service abonnement.

Vi kalder det noget for noget.

I dag er det vigtigt at man kender eller har fået anbefalet de firmaer der skal færdes hos dig privat.

Polermestrene er din sikkerhed for at du kan være tryg på dette område, og få en pålidelig og dygtig vinduespudser til dine ruder i Glostrup.

vinduespudser glostrup
Skinnede ruder er en fornøjelse

Et spørgsmål som mange stiller i Glostrup

Hvad er det jeg gør galt? Jeg har mange gange prøvet at pudse mine ruder og kan ikke forstå at det tager så lang tid og at resultatet bliver så dårligt.

Vi er godt klar over at det ser så nemt ud, men som det er med alt andet så er det som man siger øvelse giver mester, det er mange små detaljer der skal hænge sammen.

Er det sæben der gør at ruder bliver så rene? Selvfølgelig betyder sæben meget, ligesom sæben betyder meget når man vasker op, men sæben er kun en lille del af resultatet.

Kalk i vinduespudser vandet i Glostrup

I Glostrup er der meget kalk i vandet hvilket betyder at når man prøver at vaske sine ruder og man ikke får alt vandet væk fra vinduerne dannes der en hinde.

Denne hinde er meget tydelig, især når solen skinner gennem dine ruder.

Men i stedet for at give dig en længere forklaring, i hvordan man lærer at vaske sine ruder, klarer vi hellere opgaven for dig, med vore dygtige vinduspudsere i Glostrup.

Bestil en service ordning hos Polermestrene.

Du vil spare både kræfter og en masse tid, i virkeligheden behøver du slet ikke at tænke på vinduespudsning fremover.

Polermestrene klarer opgaven for dig.

Byen Glostrup, og vinduespudsning af Polermestrene

Glostrup er en hyggelig by der ligger centralt til alt, lige fra jernbanen til handelscentret og man er meget hurtigt inde i København hvis det er det man vil.

Hvad der nok ikke er mange der ved så var Glostrup et torp, hvilket vil sige en udflytterlandsby, den opstod for ca. 800 år siden, så længe har vi dog ikke været vinduespudser i Glostrup.

Navnet kommer af Globs torp. Der var en mand ved navn Glob der drog ud fra en af de større byer og grundlagde dette torp som i dag har fået navnet Glostrup navngivet efter Glob, med postnummeret 2600.

Glostrup er et område med mange vinduespudser kunder hos Polermestrene.

Siden har Glostrup udviklet sig til en forstad til København, vest for hovedstaden.

De kendte bygninger i Glostrup som også har brug for vinduespudsning

Det store Glostrup Shoppingcenter der ligger ved Glostrup hovedgade er på mange måder centrum for folks daglige aktivitet. 

Hele industri kvarteret ligger i udkanten af Glostrup bl.a har vi den store høje bygning hvor Boje Nielsen havde sit hovedkvarter for år tilbage. Det er lidt sjovt at tænke tilbage på, at for ca. 43 år siden kom jeg fast hver måned og pudsede Boje Nielsens kontorer.

Så på spørgsmålet om vi er kendt i Glostrup for vores fine arbejde og om man kan regne med Polermestrenes vinduespudsere må tiden tale sit tydelige sprog.

glostrup vinduesvask
Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudsning af vinduespudsere fra Polermestrene

Om

Faq