vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudsning i Helsinge

Til dig, som bor i Helsinge, siger vi:

Velkommen til Polermestrene!

Du kan kontakte os på 7020 7024 – så giver vi et godt tilbud på en god vinduespudsning, udført af en af vores gode vinduespudsere i Helsinge.

Du har højst sandsynligt hørt om Polermestrenes vinduespudser i Helsinge, siden du er kommet ind på denne side, – og hvis ikke, så tænker du måske, hvad er det for et firma?

Vi er din lokale vinduespudser i Helsinge

Vi har eksisteret siden 1978, og alligevel kan vi ikke sige, vi er det største vinduespudser firma i Danmark, men vi kan til gengæld sige, at vi nok har den største erfaring inden for vinduespudsning i Helsinge.

Lidt om Polermestrene i Helsinge:

Vi er et familiefirma, som består af mig selv,  John, og min kone Kirsten, samt vores datter og svigersøn, Christel og Christian. Vi fordeler de forskellige opgaver imellem os efter hver vores ansvarsområde.

Vi pudser vinduer hos vores kunder på hele Østsjælland, det vil sige, at vi dækker et område, der strækker sig fra Næstved til Helsinge, Gilleleje og omegn.

Vores mandskab er fordelt i 8 biler, der dækker et område, som er ca. 50 byer og kommuner.

Billig pris?

Så tjek lige filmen først 🙂

Typiske spørgsmål til vinduespudsning

Ja, det kan du, hvis du i din optælling har oplyst det rigtige antal ruder eller stykker glas, om der skal bruges stige til at nå op til ruderne, og om der eventuelt er særlige omstændigheder, såsom vanskelig tilgang eller om vinduerne er meget snavsede.

Skulle det af en eller anden grund vise sig, at prisen afviger væsentligt i forhold til det, vi har fået oplyst, så bliver en ny pris aftalt mellem dig og vinduespudseren, inden vi går i gang med at pudse dine vinduer.

Der er flere forhold der gør sig gældende, for at kunne udregne en billig vinduespudser pris .

1.Hvor mange stykker glas

Altså hver enkelt felt. (Hvis et vindue er opdelt i flere felter, så skal du tælle, hvor mange stykker glas der i hvert vindue.)

2. Intervallet

Jo oftere der pudses, af en professionel vinduespudser, des billigere vil prisen også være..

3. Adgangsforhold til  vinduerne.

Skal der bruges en stige? Hvor høj en stige der skal bruges?

Det har også indvirkning på prisen.

4. Detaljer

Skal vi f.eks. tørre vandnæsen af efter vinduespudsningen? og lignende detaljer vi skal have med.

Vi opfordrer generelt til, at folk vælger en fast løsning på udvendig pudsning og så tilkobler indvendig vinduespudsning efter behov.

 

 Ja, hvis muligt dog med tillæg for kørsel.

Vores priser er baseret på at vi pudser i ruter og placerer derfor kunderne som perler på en snor.

For at spare på tid og miljø undgår vi helst at køre, fra den ene ende af byen til den anden, hvilket betyder at du kun betaler for selve pudsningen.

Kørslen/tiden mellem kunderne står vi for. Vi prøver at være fleksible og finder som regel en løsning.

Ja, det er et håndværkerfradrag, snak med os om, hvordan du får dit fradrag.

Ja vi er. Vi kommer dog kun i området 1 gang om måneden. Alle vores kunder melder sig til en service ordning med de intervaller som passer den enkelte. Ex. Udvendigt hver 2 md. Indvendigt efter behov.

Ja det vil du få. Vi kan dog komme ud for sygdom, ferier og andre ting der gør at vi må bytte rundt på ruterne.

Firmaet har eksisteret siden 1978. Se vores tidslinje på vores hjemmeside.

Vores vinduespudsere arbejder fra kl. 7 til ca. 15.

Når man skal have pudset indvendigt, kan der aftales tider med vinduespudseren, som passer begge parter, men det skal helst passe ind på de tider og dage, som er lagt for pudsningen i området.

Silikone. Klistermærker. Vand/kalk fra fx haveslangen, cement, maling, fedt, olie, lak.

 

Disse kan kun fjernes ved brug af en speciel glasskraber eller anden form for kemi – og dette arbejde skal bestilles eller varsles på forhånd.

Snavs fra vind og vejr, trafikfilm, pollen, efterladenskaber fra insekter og fugle.

Hvis vi skulle tage hensyn til vejret, ville vi her i Danmark ikke have mange dage, hvor der kunne pudses vinduer.

 

Derfor pudser vi i al slags vejr. Vind, sne, regn og frost er ingen hindring.

 

Vi pudser dog ikke vinduer i stærk storm eller styrtregn, da det ville være for risikabelt for vores vinduespudsere.

Vi er grundige vinduespudsere i Helsinge

Hvad betyder det for dig, som bor i Helsinge?

Det betyder en hel del.

Blandt andet, at du får en vinduespudsning som er af god kvalitet, og du kan regne med at vi kommer på det aftalte tidspunkt, og at vi overholder de aftaler, som vi indgår.

Jeg har personligt oplært de fleste af vores vinduespudsere, og de har dermed lært håndværket helt fra bunden og kan derfor yde det høje niveau af kvalitet, som Polermestrene står for, også hvis du skal bruge en vinduespudser i Slagelse.

Vi har gennem alle årene erfaret, at den bedste måde at bygge sit firma op på er ved, at kunderne er tilfredse og glade for det arbejde, der udføres – og dermed også ofte anbefaler os til andre.

Kvalitet og stabilt vinduespudser team

Kvalitet, stabilitet og tillid er de 3 grundelementer, som vi vægter højt i vores daglige arbejde.

Vi bestræber os på altid at levere det bedste resultat hver eneste gang, og vi afslutter ikke opgaven, før kunden er helt tilfreds.

Vi er stolte, når du kan glæde dig over at kunne se ud af dine renvaskede vinduer. Skulle det ske en sjælden gang, at der er noget, vi har overset eller glemt, opfordrer vi dig til at ringe til os hurtigst muligt, for så kommer vi tilbage og udbedrer det, der er tale om.

Tilfredse kunder er alfa og omega for vores forretning, så derfor har vi også vores slogan:

Tilfreds? sig det til andre –
Utilfreds? sig det til os –

Vi gør noget helt almindeligt – ualmindeligt godt.

Gode tilbud på vinduespudsning i Helsinge

Vi kan tilbyde at skræddersy et uforpligtende tilbud på vinduespudsning til dig – i overensstemmelse med dine behov.

Vi har udarbejdet en formular, hvor du kan specificere, hvilken type og hvor mange stykker glas du har. Vi bestræber os på at vende tilbage med en god pris inden for 24 timer.

Har du nogen spørgsmål, kan du altid ringe direkte til os via telefon (hverdage kl. 10-14, fredag dog til kl. 13). Vi er åbne for en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om vores service, gode tilbud og øvrige fordele.

Du har ligeledes mulighed for at få svar på, hvornår vi kører i dit område.

Gider du heller ikke pudse vinduer selv?

De fleste har gjort op med sig selv at de ikke har lyst til, kan, vil eller har tid til at pudse vinduer, og derfor laver de fleste kunder en fast aftale for udvendig pudsning.

Det kan fx være i stueetagen, hvis man har en 1.sal, som ikke behøver at blive pudset så ofte, og så kobler man indvendigt på, når man ønsker at få pudset hele huset.

Du er ikke bundet af aftalen, længere end du ønsker det, så du kan se det som en serviceordning, hvor vi kommer med de intervaller, som passer dig – og på den måde behøver du ikke mere at tænke på vinduespudsning.

Jesper

Et godt tilbud på vinduespudsning i Helsinge

Vi kommer i dit område hver måned og opretter en rute af kunder, der ligger som perler på en snor, deraf kommer vores billige priser, fordi vi ikke skal køre så langt mellem kunderne.

På den måde sparer vi tid i trafikken samtidig med, at vi skåner miljøet, – og du får en pris, der er billigere, end du havde regnet med. Det kan man kalde en win win-situation.

Har du ikke lyst til at udfylde formularen, kan du altid ringe til mig direkte på 2789 6945.

Om Helsinge:

Vi har pudset hos private kunder i Helsinge siden 1998, men vi pudser også hos erhvervskunder, dog er det den private pudsning, vi er blevet kendt for i Helsinge.

Vidste du, at Helsinge i 1682 bestod af kun 10 gårde og 12 huse uden jord? Men sidenhen er der sket en hel del.

I 1911 var der 874 indbyggere.

I nyere tid er flere kendte mennesker vokset op i Helsinge, bl.a. cykelrytter Rolf Sørensen og Poul Erik Højer olympisk guldvinder i badminton, for ikke at glemme Linie 3-manden Anders Bircow, – og så skal vi da også lige have med, at Lars Løkke Rasmussen gik i gymnasiet i Helsinge.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudsning af vinduespudsere fra Polermestrene

Om

Faq