web analytics

Vinduespudser Helsingør

Vinduespudsning Helsingør:

Når turen går til Helsingør på vores årlige sommersejlads, er der mange grunde til det. Helsingør er kendt for sine mange fiskesteder, og til stor glæde for os fiskere er det, at man ikke suger sand op fra havbunden mere, hvilket før var med til at ødelægge steder som Disken og Lappen.

Men Helsingør er meget mere end fiskeri.

Der er over 500 butikker, som fruen kan muntre sig i, mens jeg sidder og nyder pulsen af liv, stemning og den livlige handel…

Nu glemmer jeg igen, hvorfor du er kommet ind på vores hjemmeside, det er jo fordi du vil vide lidt om Polermestrene, inden du får en pris/tilbud, – og fordi du har behov for at finde en vinduespudser, der er stabil, og som du kan blive tilfreds med.

HJÆLP DIG SELV TIL DEN BILLIGSTE VINDUESPUDSER PRIS
SE DENNE VIDEO FØRST.

Afspil video

Kontakt din vinduespudser i dag

Helsingørs bedste vinduespudser

Det er nemt nok for mig at skrive, at ’hvis du bor i Helsingør, så er du kommet til det rigtige firma’.

Men når jeg så kan fortælle dig, at vi som firma har eksisteret siden 1978, og at vi i dag har ca. 4.400 kunder over hele Østsjælland, der bliver serviceret af vores 7 meget dygtige og flinke vinduespudsere, der har været hos os i rigtig mange år.

– ja, så borger det for din sikkerhed for god service, og for en kvalitet som du kun kan være tilfreds med og føle dig tryg ved.

Jeg nævner tryghed, fordi det betyder meget i vores dage, at man kan have tillid til sin vinduespudser. Ikke bare for dig, men også for os.

Derfor bestræber vi os på, at det er den samme vinduespudser, der kommer i dit område hver måned.

I Helsingør er det Jesper, som har været hos os lige siden 2011.

Jesper er et glad, velorganiseret og servicemindet menneske, der sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde.

Men vinduespudsning er ikke kun baseret på ét menneske.

Vi pudser alle steder i Helsingør

Vinduespudserfirmaet Polermestrene er et familiefirma. Bestående af mig selv (John), Kirsten, min hustru siden 1974 og min dygtige datter, Christel, og min flittige svigersøn Christian.

Vi tager os af kontoret og den daglige drift, og så har vi vores ansatte Bo, Anders, Nickolass, Jesper, Simon og Peter, som vi er meget glade for.

For at du kan få et tilbud er det bedste, du kan gøre, lige at se vores lille video om, hvordan man tæller sine ruder. Derefter udfylder du formularen, og så kan vi regne en pris ud til dig.

Er der noget, som afviger, når vi kommer hos dig, vil vinduespudseren informere dig og rette prisen til, svarende til dine ønsker og behov.

Har du brug for at tale med kontoret, sidder Kirsten eller Christel klar til at svare på dine spørgsmål, – og skulle det være uden for kontortid, så er du velkommen til at ringe til 2789 6945 (John) eller 2789 6940 (Christian).

Polermestrene i Helsingør - et godt valg

Du bestemmer selv, hvor tit, du ønsker, at vi kommer og pudser dine vinduer, men vi kan sige, at de fleste af vores kunder i Helsingør vælger en udvendig pudsning regelmæssigt, og har man en villa med første sal, vælger de fleste at få pudset udvendigt i stueetagen som en fast serviceordning, for som vi siger, så er det som regel dér, man dækker sit umiddelbare behov til en billig pris.

Når du så har behov for indvendig vinduespudsning, pudser vi hele huset incl. første sal udvendigt. Det er billigere, end du tror.

Husk, at du aldrig er bundet af en serviceordning hos Polermestrene. Fra nu af har du mulighed for at ’se godt ud’ af dine ruder og bruge tiden på noget mere fornuftigt.

Mange kunder kommer til os via vores hjemmeside, men de fleste af vores kunder kommer ved anbefaling.

Derfor har vi indført den ordning, at vi giver 100 kroner til dig for hver anbefaling, der bliver til en fast vinduespudser kunde.

Vi kunne kalde det ’noget for noget’. Men i stedet for at betale Trust Pilot for at fortælle, hvor tilfredse vores kunder er, vil vi hellere belønne dig for at hjælpe os.

  • Helsingør er Nordsjællands største kommune, og det er det 4.største byområde på Sjælland.
  • Helsingør ligger ikke mere end 5 km fra Helsingborg, og med en radius inden for 30 minutter ligger et opland på mere end 520.000 kunder.
  • Helsingør er blevet kendt over det meste af verden på grund af Museet for Søfart.
  • Helsingør er lig med det smukke Kronborg, som ligger meget smukt ud til havet og er porten til Skandinavien.

Velkommen hos Polermestrene ApS

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring

Brug for et godt tilbud på vinduespudsning?

5/5 (3 Reviews)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!