vinduespudser fra Polermestrene

Vinduespudsning i Kastrup

Vinduespudsning i Kastrup:

Til jer, der bor i Kastrup og omegn, siger vi – Velkommen til Polermestrene.

Du kan kontakte os på 7020 7024 – så giver vi et godt tilbud på en god vinduespudsning, udført af en af vores gode vinduespudsere i Ringsted.

Vi har været vinduespudsere siden 1978, og vores første kunde i Kastrup fik pudset sine vinduer i 1998, og siden da er det gået støt fremad.

Vi er i dag 10 vinduespudsere, som betjener vores ca 4.800 tilfredse kunder lige fra Dragør til Gilleleje og helt til Næstved.

Tilfredshed med din vinduespudser i Kastrup

Det ser så nemt ud at pudse vinduer, men som du måske har opdaget, er det ikke helt så ligetil at få flotte og spejlblanke vinduer –

Du har måske også opdaget, at det ikke er alle vinduespudsere, der slipper lige godt fra at aflevere rene ruder uden striber og kanter.

Det kan der være mange grunde til, men tilfreds er man ikke.

Vinduespudser erfaring – i Kastrup

Det sker ikke hos Polermestrene, for vi har erfaringen, og vores motto er:

Vi gør noget helt almindeligt – ualmindeligt godt.

Vi vil, vi kan og vi har evnerne.

Det lyder måske som store ord, men hos os er der handling bag.

Billig pris?

Så tjek lige filmen først 🙂

Vi pudser i Kastrup

Vi er i dag et familiefirmas som drives af min hustru Kirsten og mig selv, John, samt vores datter og svigersøn Christel og Christian. Det er blevet til en godt samarbejde på basis af stabilitet, erfaring, service og en god portion energi og gåpå-mod.

Det ville dog være ligegyldigt, hvis vi ikke havde formået at videreføre det til vores dygtige vinduespudsere.

Polermestrene er ikke bedre end deres medarbejdere, og det er også derfor, vi er rigtig glade for vores faste stab af vinduespudsere.

Trivsel og god erfaring kommer også dig til gode, hvis du vælger at benytte dig af Polermestrenes service.

Fast vinduespudsning i Kastrup

Vi kommer fast i Kastrup hver måned. Det er en meget enkel måde, vi har bygget vores forretning op på. Vi samler kunderne i en rækkefølge som perler på en snor, og derved sparer vi både tid og kørsel.

Derfor kan vi tilbyde billige priser på vinduespudsning i Kastrup, fordi du som kunde kun betaler for selve vinduespudsningen, for vi betaler selv kørslen og den tid, det tager at komme til din adresse.

Vi har altid en vinduespudser klar til at hjælpe dig i Kastrup.

Typiske spørgsmål til vinduespudsning

Ja, det kan du, hvis du i din optælling har oplyst det rigtige antal ruder eller stykker glas, om der skal bruges stige til at nå op til ruderne, og om der eventuelt er særlige omstændigheder, såsom vanskelig tilgang eller om vinduerne er meget snavsede.

Skulle det af en eller anden grund vise sig, at prisen afviger væsentligt i forhold til det, vi har fået oplyst, så bliver en ny pris aftalt mellem dig og vinduespudseren, inden vi går i gang med at pudse dine vinduer.

Der er flere forhold der gør sig gældende, for at kunne udregne en billig vinduespudser pris .

1.Hvor mange stykker glas

Altså hver enkelt felt. (Hvis et vindue er opdelt i flere felter, så skal du tælle, hvor mange stykker glas der i hvert vindue.)

2. Intervallet

Jo oftere der pudses, af en professionel vinduespudser, des billigere vil prisen også være..

3. Adgangsforhold til  vinduerne.

Skal der bruges en stige? Hvor høj en stige der skal bruges?

Det har også indvirkning på prisen.

4. Detaljer

Skal vi f.eks. tørre vandnæsen af efter vinduespudsningen? og lignende detaljer vi skal have med.

Vi opfordrer generelt til, at folk vælger en fast løsning på udvendig pudsning og så tilkobler indvendig vinduespudsning efter behov.

 

 Ja, hvis muligt dog med tillæg for kørsel.

Vores priser er baseret på at vi pudser i ruter og placerer derfor kunderne som perler på en snor.

For at spare på tid og miljø undgår vi helst at køre, fra den ene ende af byen til den anden, hvilket betyder at du kun betaler for selve pudsningen.

Kørslen/tiden mellem kunderne står vi for. Vi prøver at være fleksible og finder som regel en løsning.

Ja, det er et håndværkerfradrag, snak med os om, hvordan du får dit fradrag.

Ja vi er. Vi kommer dog kun i området 1 gang om måneden. Alle vores kunder melder sig til en service ordning med de intervaller som passer den enkelte. Ex. Udvendigt hver 2 md. Indvendigt efter behov.

Ja det vil du få. Vi kan dog komme ud for sygdom, ferier og andre ting der gør at vi må bytte rundt på ruterne.

Firmaet har eksisteret siden 1978. Se vores tidslinje på vores hjemmeside.

Vores vinduespudsere arbejder fra kl. 7 til ca. 15.

Når man skal have pudset indvendigt, kan der aftales tider med vinduespudseren, som passer begge parter, men det skal helst passe ind på de tider og dage, som er lagt for pudsningen i området.

Silikone. Klistermærker. Vand/kalk fra fx haveslangen, cement, maling, fedt, olie, lak.

 

Disse kan kun fjernes ved brug af en speciel glasskraber eller anden form for kemi – og dette arbejde skal bestilles eller varsles på forhånd.

Snavs fra vind og vejr, trafikfilm, pollen, efterladenskaber fra insekter og fugle.

Hvis vi skulle tage hensyn til vejret, ville vi her i Danmark ikke have mange dage, hvor der kunne pudses vinduer.

 

Derfor pudser vi i al slags vejr. Vind, sne, regn og frost er ingen hindring.

 

Vi pudser dog ikke vinduer i stærk storm eller styrtregn, da det ville være for risikabelt for vores vinduespudsere.

Et godt tilbud på vinduespudsning i Kastrup

Vidste du, at lufthavnen blev grundlagt i 1925 som Kastrup Lufthavn og er dermed blandt de ældste internationale lufthavne i hele Europa.

I dag er det ikke usædvanligt, at der passerer omkring 100.000 passagerer igennem lufthavnen dagligt. Lufthavnen ligger primært i Tårnby Kommune på Amager (en mindre del ligger i Dragør Kommune), 8 kilometer sydøst for Københavns centrum.

Det officielle navn er fortsat Københavns Lufthavn, Kastrup.

Øresundsforbindelsen – hurtigt fra Kastrup til Sverige

Ydermere har Kastrup Øresundsforbindelsen som er en fast kombineret bro- og tunnelforbindelse som blev indviet 1 juli år 2000 og på den måde blev vi forbundet til Sverige.

Forbindelsen består af en Øresundstunnelen ved Kastrup syd for København og den kunstige ø Peberholm samt Øresundsbroen, en kombineret bjælkebro og skråstagsbro mellem Peberholm og Lernacken syd for Malmø.

Forbindelsen består af en motorvej og et dobbelt jernbanespor. Forbindelsens længde er 15,9 km.

Vinduespudser og Kastrup Havn

Når man siger Kastrup, siger man også Kastrup havn, som er et meget hyggeligt sted at besøge fra land, men så sandelig også fra vandsiden – og så har Kastrup også Den Blå Planet, et virkeligt spændende sted, som man ikke må gå glip af.

Ja, Kastrup har mange gode ting at byde på.

Kastrup og vinduespudseren

Du kan eventuelt se vores video på hjemmesiden og samtidig se, hvordan du tæller dine ruder. Derefter udfylder du formularen og fortæller med hvilket interval, du ønsker dine ruder pudset.

De fleste af vores kunder vælger en fast ordning for udvendig pudsning og ringer eller skriver så til os, når de vil have pudset indvendigt, – men det er helt op til dig og dine behov.

Miljørigtig vinduespudsning i Kastrup

Vi lægger stor vægt på miljøet og har derfor anskaffet biler, der er meget miljøvenlige, de kører ca. 30 km pr. liter, og sammen med de optimerede ruter, vi kører efter, så har vi et minimum af kørsel mellem vores kunder, og dermed tager vi hensyn til miljøet i Kastrup. Det gør vores vinduespudser i Slagelse også.

Vi passer på vinduespudseren i Kastrup

Vi er også meget opmærksomme på at vores vinduespudsere passer på sig selv og deres krop, da arbejdet som vinduespudser er meget slidsomt.

Vi har letmetal-stiger, som bliver fastgjort på taget af vores biler ved hjælp af glideskinner, der minimerer skadelige løft, når vi skal have stigerne af og på bilen.

Dette betyder måske ikke så meget for dig, men for os er det en vigtig del i dagligdagen, da det påvirker både trivsel og glæde ved vores arbejde, og på den måde får du også en glad og servicemindet vinduespudser.

Jesper
Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring
Vinduespudsning af vinduespudsere fra Polermestrene

Om

Faq