web analytics

Vinduespudser Roskilde

Vinduespudsning Roskilde: Vi er et lille familiefirma som består af far, mor, datter og svigersøn og vores faste stab af vinduespudsere i Roskilde som har været hos os i mange år. 

I alt er vi 10 ansatte som vil gøre livet klart og lyst for dig.

 Det eneste du bare skal er at udfylde formularen eller ringe til os, så får du en pris du ikke kan sige nej til,
og et smukt samarbejde kan begynde.

Får du lyst til at anbefale os til andre som ønsker at få pudset sine ruder, af en dygtig vinduespudser Roskilde,  på en fast ordning ligesom dig selv, giver vi dig kr. 100.- Vi plejer at sige: Er du tilfreds sig det til andre – er du utilfreds sig det til os.

 Vi har nemlig den ordning at skulle det ske at der er en stribe eller vi ikke har fået en plet rigtigt af, så kommer vi og laver det om.

 Du skal blot ringe til os så hurtigt som muligt da vi helst skal være i området, så vores vinduespudser Roskilde kan komme forbi.

HJÆLP DIG SELV TIL DEN BILLIGSTE VINDUESPUDSER PRIS
SE DENNE VIDEO FØRST.

Afspil video

Kontakt din vinduespudser i Roskilde her

vinduespudser roskilde

Hvem er Polermestrenes vinduespudser i Roskilde?

Vi er et lille familiefirma som består af far, mor, datter og svigersøn og vores faste stab af vinduespudsere som har været hos os i mange år. I alt er vi 10 ansatte som vil gøre livet klart og lyst for dig.

Det eneste du bare skal, er at udfylde formularen eller ringe til os så får du en pris du ikke kan sige nej til og et smukt samarbejde kan begynde, med vores dygtige vinduespudsere i Roskilde.

Får du lyst til at anbefale os til andre som ønsker at få pudset sine ruder på en fast ordning ligesom dig selv, giver vi dig kr. 100.-

Vi plejer at sige:

Er du tilfreds sig det til andre – er du utilfreds sig det til os.

Vi har nemlig den ordning at skulle det ske at der er en stribe eller vi ikke har fået en plet rigtigt af, så kommer vi og laver det om.

Du skal blot ringe til os så hurtigt som muligt da vi helst skal være i området.

 

Vinduespudser Roskilde

Vi kan – vi vil og vi har evnerne til at pudse dine ruder i Roskilde.

Vi kommer i Roskilde hver måned med vores vinduespudser. Så hvis du ønsker at få pudset dine ruder f.eks. i morgen, vil det ikke være sikkert at vi kan være hos dig

Vi har et ønske om at gøre det så billigt for dig, så derfor betaler vi selv kørslen hen til dig.

Vi har gjort det til en meget enkel måde for vores kunder, de ved hvornår vi kommer på måneden og det betyder at vi samler kunderne ligesom perler på en snor.

Hvis du som mange andre af vores kunder har valgt at slippe for selv at klare vinduespudsningen enten fordi du ikke kan, vil eller har lyst eller ganske enkelt fordi du vil bruge tiden til noget andet.

vinduespudsning roskilde
vinduesvask roskilde

Vinduesvask i Roskilde

Jeg har kalkpletter på mine ruder hvad gør jeg?

Vi oplever at mange vander deres græsplæne, blomster, renser fliser med højtrykspoler eller når de bader i deres svømmebassin så kommer der stænk på deres vinduer.

Da vi har meget kalk i vandet, går dette i forbindelse med glasset og tilbage sidder der en lille kalk ring.

Ruder kan blive ødelagt hvis dette forgår over længere tid.

Vores vinduespudser i Roskilde kan ikke få det af ved almindelig vinduespudsning, da det kræver en afrensning enten med barberblad eller eddikesyre eller i slemme tilfælde begge dele.

Måske er du heldig at ruden ikke er ødelagt. Hvis skaden er sket og du selv ønsker at løse problemet så husk at bruge handsker og skyl efter med rent vand.

Hvis ikke det er noget som du selv ønsker at klare, kan Polermestrene gøre det for dig for en merpris som aftales når vi ser opgaven.

Polermestrene og lidt om vinduespudsning i Roskilde

Roskilde ligger i Østsjælland ud til den sydøstlige del af Roskilde Fjord.

Hvis du bor i Roskilde tænker du nok ikke så meget på at det er af landets ældste byer.

Roskilde er blevet kendt som et handels centrum og har et stort opland. Mange omkring liggende byer søger ind til Roskilde centrum for at mødes på torvet eller gå en tur i de hyggelige handels gader.

Byen ligger for enden af Roskilde Fjord som er et meget kuperet terræn, blandet sammen med sommerhuse og helårshuse med en skøn udsigt til fjorden.

Havnen er et yndet mål for sejlere ikke bare på grund af havnen og Roskilde by men ligeså meget fordi det er en skøn tur med båd ind gennem fjorden til Roskilde, det kender vores vinduespudser alt til.

Herfra kan man også betragte de mange forskelligartede huse som ligger langs med bredden.

Polermestrene glæder sig over at så mange ejere af disse huse er vores trofaste kunder som har lavet et service abonnement på en vinduespudser ordning.

Så behøver de ikke mere at tænke på det triste arbejde med at pudse ruder men kan udelukkende glæde sig over den smukke udsigt over det klare vand og den skønne uspolerede natur.

Vinduespudsere kommer også rundt i Roskilde

Roskilde er ikke bare en handelsby men er også en stor uddannelses by med højskoler, tekniske skoler, og så er der flere gymnasier såsom Roskilde universitet.

Når man siger Roskilde så kommer man hurtigt til at tænke på Roskilde festivalen som bliver holdt på Roskilde dyrskue plads.

Vidste du at Roskilde Festival er Nordens største og hvad man måske slet ikke tænker på, så er det Europas næststørste festival.

Her spiller man al slags musik i forskellige genrer, men overvejende pop og rock. Folk kommer fra nær og fjern og er på den måde blevet kendt i hele Europa.

Selvom Roskilde er en gammel by så er der mange nye interessante boliger med spændende arkitektur.

Det er smukt men også krævende, at udfører ordentlig vinduespudsning, hvis man ønsker at kunne se klart ud af sine vinduer.

For mange, kan opgaven være krævende men ikke umulig for Polermestrenes kvalificerede medarbejdere.

Hvis ikke din nabo har anbefalet dig til at bruge en af vores vinduespudsere i Roskilde fra Polermestrene til at få pudset dine vinduer, så udfyld formularen og vi skal straks være der for dig. 

Ønsker du at lære mere om polermestrene og deres vinduespudser eller om vinduespudsning i Greve så tryk på linkene 

vinduespolering roskilde
Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring

Brug for et godt tilbud på vinduespudsning?

0/5 (0 Reviews)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!