web analytics

Vinduespudser Solrød

Vi står klar til at pudse dine ruder, ikke bare i Solrød, men også hvis du kender andre på Østsjælland, for 4.500 kunder tager ikke fejl.

Det er enklere, end du måske tror, og billigere end du forestiller dig at få pudset ruder i Solrød. Se vores video om, hvordan man tæller sine ruder, skriv lidt om, hvor ofte du vil have pudset og i hvilken type bolig, du bor i.

Så får du et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Skal det gå endnu hurtigere, ringer du til Kirsten eller Christel inden for vores kontortid mandag-fredag kl. 10-14, så hjælper de dig med en pris.

Ringer du uden for vores kontortid, er du meget velkommen til at ringe på 2789 6945 eller 2789 6940 – så er vi klar til at give dig et tilbud, så du kan se klart ud gennem dine ruder.

HJÆLP DIG SELV TIL DEN BILLIGSTE VINDUESPUDSER PRIS
SE DENNE VIDEO FØRST.

Afspil video

Kontakt din ny Solrød vinduespudser

Vi pudser i Solrød

Når du har søgt ind på denne hjemmeside, er du sikkert en af de 23.000 borgere, der bor i Solrød og har behov for en vinduespudser.

Hvorfor lige vælge Polermestrene, spørger du måske om?

Der er flere grunde. Den ene er, at vi ikke er nybegyndere.

Vi har eksisteret siden 1978 og er i dag et familiefirma bestående af mig selv (John), min hustru Kirsten vores datter Christel og vores svigersøn Christian.

Vi fik vores første kunder i Solrød 1998, og siden er det gået stærkt fremad.

Den anden grund til at bruge os er, at Nickolass, vores faste vinduespudser i Solrød, har været hos os siden 2011, og han er meget afholdt af alle vores kunder i Solrød, – og det er vi glade for at kunne skrive, ikke bare fordi det giver tryghed, at man ved hvem, der kommer i ens hjem, men tilliden går begge veje, og det betyder meget i disse dage.

Den tredje grund er selvfølgelig – og ikke mindst – at vi er dygtige og erfarne vinduespudsere, som ved, hvad det handler om, når det gælder service og kvalitet. Men det, synes jeg, ligger lidt i de to første grunde.

Derfor vil vi gerne sige, at du kan være tryg ved at henvende dig til Polermestrene.

Solrød er god vinduespudsning

De fleste har gjort op med sig selv om, at de ikke kan, vil eller orker at bruge tid på vinduespudsning.

Derfor vælger mange af vores kunder i Solrød at få pudset udvendigt hver 2. eller hver 3. måned – og så skriver eller ringer de blot, når de vil have en indvendig pudsning udført.

Har du fx et hus med førstesal, kan du med fordel vælge at få pudset dine ruder udvendigt i stueetagen, og når du så vil have pudset indvendigt klarer vi også førstesalen, fordi man som regel pudse udvendigt ’indefra’.

På den måde opnår du den billigste pris, som samtidigt dækker dit behov.

Vi har ingen rabatordning, men vi giver dig gerne kr. 100.-

Den tillid, som vi har til vores kunder, og den tillid og tryghed man som kunde har til os, har gjort, at vi bliver anbefalet videre til andre

– ikke bare i Solrød, men til venner, familie og kolleger rundt omkring på Østsjælland – og for det vil vi gerne betale 100 kr. til jer, der gør det for os.

Så hver gang, vi får en ny kunde anbefalet, og som bliver til en fast vinduespudser kunde i Solrød, har du tjent 100 kroner.

Et godt tilbud på vinduespudsning i Solrød

Vidste du, at Solrød Kommune blev selvstændig i 2007, og med sine godt

40 kvadratkilometer er en af landets mindste kommuner, og at der er to store bysamfund i kommunen, nemlig Havdrup og Solrød Strand – og desuden seks mindre landsbysamfund, Karlstrup, Kirke Skensved, Gl. Havdrup, Jersie, Solrød Landsby og Naurbjerg? Og at jorden her er blandt de bedste i Danmark til dyrkning.

Der er cirka 1000 aktive virksomheder i Solrød kommune, og hvert år startes der mellem 45 og 90 nye virksomheder op.

For de nystartede virksomheder i Solrød er overlevelsen større end resten af landets gennemsnit.

Solrød Kommune er desuden kendt for sit fantastiske biogasanlæg, der omdanner restprodukter fra industrien, gylle fra landbruget og tang og fedtemøg fra stranden til biogas.

Kunder
Biler
Vinduespudsere
Byer
Års erfaring

Brug for et godt tilbud på vinduespudsning?

0/5 (0 Reviews)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!